Sayfa 96/817 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 761 - 768 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by alimler2 Yazıyı Oku
    Bollingerin boynu kopacak köylü yakında...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

RSI ve MACD sinsice işlem yapıyor.

Macd yukarı kestirmiyor, RSI çaktırmadan kasaya giriyor, Bolinger boğazını gittikçe sıkıyor ama kafayı ne aşağı eğdiriyor, ne yukarı kaldırıyor, yani göz açtırmıyor ki bir yeri görmesin.

Bir oyun var arkadaşlar, inşaAllah hepimizin hayrına olur. Bir kuzu kestirir umarım.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    -6 milyon zarar, -1,5 milyona revize edilmiş.

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5c31c1b19e7772

Sanırım geçen yılın aynı döneminde de -6 milyon zarar vardı, şimdi ise zarar -6 milyondan -1,5 milyona düşmesi demek kâra geçti demektir. Yarın bunu fiyatlayacaktır, 40,00 üstü bize yakışır diyelim.

Bu aylardan sonra boya ayı, evler cümbüş cümbüş boyanınca noluyor arkadaşlar, yüzümüze renk geliyor demektir.

Yazılanlar yatırım tavsiyesi olamaz....

Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    -6 milyon zarar, -1,5 milyona revize edilmiş.

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5c31c1b19e7772
    Ben bu revize işini anlamadım nasıl oluyor? MatriksMobile da hala -6 yazıyor zarar olarak? Anlayan açıklayabilir mi?

Alıntı Originally Posted by köylü33 Yazıyı Oku
    Sanırım geçen yılın aynı döneminde de -6 milyon zarar vardı, şimdi ise zarar -6 milyondan -1,5 milyona düşmesi demek kâra geçti demektir. Yarın bunu fiyatlayacaktır, 40,00 üstü bize yakışır diyelim.

Bu aylardan sonra boya ayı, evler cümbüş cümbüş boyanınca noluyor arkadaşlar, yüzümüze renk geliyor demektir.

Yazılanlar yatırım tavsiyesi olamaz....
    Evet fiyatladı saat 12 ve 194 adet işlem sadece

5. hikayesi olmayan karaktersiz bir hisse. bahar geldi, inşaat sektörü açıldı, endeks çıktı, dolar düştü vs. sebeplerden kesinlikle olumlu etkilenmiyor. 5 yıldır takip ediyorum yaklaşık 20 bilanço gördüm hepsi evlere şenlik ve yarısından çoğu zarar. açıkladığı kar ise kalburüstü bir bayi karı. milletin aklı ile dalga geçiyorlar. biride çıkıp siz ne ayaksınız demiyor. şahsen tek umudum müfettişler. goodyeardaki hikaye olursa ne ala yoksa bekle de akzo nobel satılsın ama ölme eşşeğim ölme. Allah yar ve yardımcımız olsun.

bu arada an itibari ile işlem hacmi 177 lot.

Alıntı Originally Posted by mavi Yazıyı Oku
    hikayesi olmayan karaktersiz bir hisse. bahar geldi, inşaat sektörü açıldı, endeks çıktı, dolar düştü vs. sebeplerden kesinlikle olumlu etkilenmiyor. 5 yıldır takip ediyorum yaklaşık 20 bilanço gördüm hepsi evlere şenlik ve yarısından çoğu zarar. açıkladığı kar ise kalburüstü bir bayi karı. milletin aklı ile dalga geçiyorlar. biride çıkıp siz ne ayaksınız demiyor. şahsen tek umudum müfettişler. goodyeardaki hikaye olursa ne ala yoksa bekle de akzo nobel satılsın ama ölme eşşeğim ölme. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Duydu garibim 1894 lot yaptı işlem hacmini

7. Bu endexte 40 seviyelerini geçmeliydi..haber mi var acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mavi Yazıyı Oku
    hikayesi olmayan karaktersiz bir hisse. bahar geldi, inşaat sektörü açıldı, endeks çıktı, dolar düştü vs. sebeplerden kesinlikle olumlu etkilenmiyor. 5 yıldır takip ediyorum yaklaşık 20 bilanço gördüm hepsi evlere şenlik ve yarısından çoğu zarar. açıkladığı kar ise kalburüstü bir bayi karı. milletin aklı ile dalga geçiyorlar. biride çıkıp siz ne ayaksınız demiyor. şahsen tek umudum müfettişler. goodyeardaki hikaye olursa ne ala yoksa bekle de akzo nobel satılsın ama ölme eşşeğim ölme. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Eskiden karayolları ihalesi iş anlaşması gibi haberler yollarlardı artık bunlarda yok . Dediğim gibi ne olduysa Yunanlı genel müdürden sonra oldu şirket küçük ortaklarını kanser etti ne bir haber ne bir açıklama ne bir temettü bırak temettüyü hiç edilen bilançolar,defalarca Sermaye Piyasası Kuruluna Bist yönetimine başvurduk ama nafile...

Sayfa 96/817 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •