Sayfa 96/948 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 761 - 768 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Gedik silmiş süpürmüş,devam eder inşallah...
    Grafiğin ekran görüntüsünü alın,sonra forumda mesaj yazdığınız yerin hemen sol yanında çıkan üste bakan oka basınca manzara gibi bir sembol çıkıyor,oradan foto yapıştırıyorsunuz dostum

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Gedik aldiysa 1 2 gune kalmaz satar

SM-J100H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alıcı sağlamsa devam edebilir...

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. Screenshot_20170530-162412.jpg umarım olmuştur

4. Anlik derinlik

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. çok teşekkürler sayın drborsa
    kapanış çok güzel olacak gibi...

6. Gedik kısa vadecidir... Bununla birlikte açıkcılara tövbe ettirmeye bayılan bu kağıdın hiç bu kadar ısrarla ve aheste aheste tırmandığın gördüğümü anımsamıyorum, daha önce... İşlem hacmi de hiç tanıdık gelmedi, belki üstad anımsıyordur, bilmiyorum... 1.3x-1.8x hareketinin başladığı güne benzettim. Umarım öyle de olur. Ama söz konusu olan Silver'sa can yeleğiniz ve stop mekanizmanızı yanınızda bulundurmayı lütfen unutmayın!.. Aslında böyle bir hareketi bekliyordum ama, Adana'da çok kötü yakalandık(demek ki kenarda köşede her daim nakit bulundurmak gerekirmiş?)... Hayırlısı, kısmet değilmiş!.. Umarım tüm ortaklar, özellikle de yukarıda yakalananların kazanabileceği bir hareketin başlangıcı olur bugün... Satıcıların hepsi bu tayfa da alıcılar kim bilmiyorum, belki Üstad yorumlayabilir...Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir, tabii ki...

7. Evet sn.kemosabe bir ısrar vardı yukarı doğru bugün. Ama dedik ya söz konusu silverline ise fazla söze gerek yok. Evet ama 1.6 tavan yaptığı günkü hareket gibi. O gün hiç vermemişti. Demek ki bu hareket 2 yi geçmeyecek bence. Belki de bitti bile bugün. Teknik olarak fena değil ama bu tahta teknik falan dinlemiyor. Ama gedik ine gelince mali vermeli sankimmm. .ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 96/948 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •