Sayfa 96/128 İlkİlk ... 46869495969798106 ... SonSon
Arama sonucu : 1024 madde; 761 - 768 arası.

Konu: PRZMA - Prizma Press Matbaacılık

1. eeee hani nerde yukselmiyor 1 haftadır yazmadık yine yukselmiyor millette bahane cok ..hele bi 25 gun sonra zarrab davası sonuclansın yukelmeyen bu kagıdı nasılda 1.20 lerden alıcam bakıcaz

2. 18 yıldır borsadayım ne tur herifler gordum ne tur herifler ulan herif hisseyle evlenmis karısı gibi laf ettirmiyor saldırcak yer arıyor ulan burda yazılanlara gore hisseler inip cıkıyor sanmazlarmı acayip guluyorum ulan hisse para girmiyorki hisse yukselsin para giren hisse yukselir ..spekte para yok almıs oltayı elinde 1-2 keriz saftrik gelse alt kademelere yazsada versem diye bakıyor 5 aydır 1.78 gecebildi bi 5 ayda 1.86 gecmeye ugrasır tabi 11 nisan da zarrab davasıyla borsa tepeteklak olunca 1.20 lere inmezse hadi bye

3. ha bide patron faktoru var yine 1.81 den almıs garanti ihtimalle 2*3 kademe yukardan geri satar .ulan patron bile 2 kademeye tamah ederken bu kagıdı kim yukselitcek? patron dedigin isfinansalın patronu gibi olur adam 0.80 lerden almaya basladı hic satmadı hisse 2 yl ye geldi birde buna bak ondan sonra neymis efendim ben yazıyormusuumda mıs mıs da mıs mıs ..cocuk gibi yorumlar . para girmeyen hisse YUKSELMEZZZZ O KADAR . hadi eyvellah

4. hadi buyrun 1.80 is finansal aldım 1.98 sattım 2.03 gordu hemde sabah aldım az once sattım 1 gun bile degil . bu 2.03 i seneye gorur belki. siz daha burada cok gereksiz yorum yaparsınız ..is finansal patronu adam gibi adam hissesine sahip cıkıyor bunun gibi kucuk yatırımcıyı yolmak icin ugrasmıyor hadi bye

5. Görünen köy klavuz istemez . Ama yakalandik bir kere. Al sat beceremiyorum duygusallıktan.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Reisende üstad yakında Vergi rekormenleri listesine girecek bu gidişte, hergün %10-20 hiç kayıplarlardan bahseden yok, hep kazanıyoruz ne güzel.

7. hahah gir profilime bak bakalım hangi kagıdı kactan yazmısım sadece muhalefet olsun diye bos yazmayın bosuna ayen 4.70 den yazdım 10 dan sattım oldu 13 .. odas 5.10 dan yazdım oldu 8 srvgy 3.60 dan yazdım oldu 4.70 intema 26 dan yazmısım oldu 57 tukas 2.35 ten 3 ..zoren 1.40 dan 2.20 daha sayayımmi diger ufak tefekleri saymıyorum bile .. benim aldıgım hisseler kaybettirmez O KADARRRRR ben arastırıpta alırım sizler gibi 3-4 kademe kazanayim deyipte balıklama atlayıpta kaybedecek saftrik degilim 18 yıllık tecrube var ne yeni yetme borsacıyım nede universiteli borsacıyım hadi baska kapıya .. siz daha cokkkk beklersiniz bu ise yaramaz senette...ister alınnnnnn ister satın umrumdamııııııı hadi bye

8. Allaha şükür insan piskolojisinden biraz anlarız kuyruk acın olmassa burada bir sey yazmassın hatta dönüp bakmassın bile, seni tanımam haliyle sende beni, hayatın kaybedini olup burada ben biliyorumları yazıp cizmek kolay, prizma yükselir düşer o ayrı mesele ama 3,4aydır sayıklıyon 140diye büyük borsacı niye olmadı bir türlü ögretmenin göstermediği yerlerden çıktı galiba.

Sayfa 96/128 İlkİlk ... 46869495969798106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •