Sayfa 96/417 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 761 - 768 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. işi bilen kurtlar hissede....

2. Arkadaşlar burada şirketin temel beklentilerini konuşuyoruz. İyi yönleri olduğu kadar negatif yönleri de konuşuyoruz. Ama her kim olursa olsun kendi analizini yapıp hisse alım satım kararını kendi vermelidir.
    Temelde iyi gelişmeler olsa bile piyasa onu önceden fiyatlamış olabilir, pahalıya almış olur zarar edersiniz. O nedenle burada veya forumun başka yerlerinde ne paylaşılırsa paylaşılsın herkes kendi kararını vermelidir...
    Borsada tembelliğin yeri yoktur..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bu hissede sabır çok önemli.
    Her hissede sabır çok önemli ama POLTK de daha fazla önemli. Çünkü günlerce bir kaç bin adet işlemle boş kademeler arası gidip gelir.
    Taaa ki şirketten güzel bir haber gelir ve bunun üzerine tahtaya yeni alıcılar gelirse, işte o zaman görürüz neler olacağını.
    Tahta tavan mı olur yoksa duyup gelene mal mı verirler?
    Bu ay içinde yatırımla ilgili gelişmeler netlesecekti.
    Gelecek ilk haber muhtemelen bu olur. Peşinden 12 aylık bilanço ikinci haber olur.
    Şimdilik bunları bekleyelim bakalım.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bir sorum var;

Bu şirketi özel yapan, Coventya'nın yurtdışından gelip almasını sağlayan şey eloksal yapması mı yoksa eloksal konusunda hammadde ve Ar-Ge çalışması yapması mı? Bu şirketi özel yapan nedir?

Bunu soruyorum zira eloksal işlemi Istanbul içi sanayide de yapılan bir işlem benim öğrenebildiğim kadarıyla.

"Yatırım tavsiyesi içermemektedir."

5.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Bir sorum var;

Bu şirketi özel yapan, Coventya'nın yurtdışından gelip almasını sağlayan şey eloksal yapması mı yoksa eloksal konusunda hammadde ve Ar-Ge çalışması yapması mı? Bu şirketi özel yapan nedir?

Bunu soruyorum zira eloksal işlemi Istanbul içi sanayide de yapılan bir işlem benim öğrenebildiğim kadarıyla.

"Yatırım tavsiyesi içermemektedir."
    bildiğim kadarıyla eloksal işleminde kullanılan maddeyi yapıyorlar...
    Bir de bu eloksal işleminin yapılabileceği tesisleri...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    bildiğim kadarıyla eloksal işleminde kullanılan maddeyi yapıyorlar...
    Bir de bu eloksal işleminin yapılabileceği tesisleri...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla eloksal yapan şirketler olduğu gibi eloksal tesisi kurulumu yapanlar da var.

POLTK'te Coventya'nın dikkatini çeken, kendi deyimleri ile ülkede alanında rakipsiz dünyada da önde gelen şirketlerden biri olmalarını sağlayan nedir benim bunu öğrenmem lazım. Sadece hammadde üretimi mi? Bu konuda fikri olan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla eloksal yapan şirketler olduğu gibi eloksal tesisi kurulumu yapanlar da var.

POLTK'te Coventya'nın dikkatini çeken, kendi deyimleri ile ülkede alanında rakipsiz dünyada da önde gelen şirketlerden biri olmalarını sağlayan nedir benim bunu öğrenmem lazım. Sadece hammadde üretimi mi? Bu konuda fikri olan var mı?
    Faaliyet raporları, gk tutanakları, şirketle ilgili çıkan haberleri ve internette rahatlıkla bulabileceğiniz halka arz izahnamesini okursanız tüm bu soruların cevabını bulabilirsiniz...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Faaliyet raporları, gk tutanakları, şirketle ilgili çıkan haberleri ve internette rahatlıkla bulabileceğiniz halka arz izahnamesini okursanız tüm bu soruların cevabını bulabilirsiniz...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler, faaliyet raporunu okumak için 2017 raporunun çıkmasını bekliyorum ancak onun öncesinde şirketin sitesinden yaptığı işleri inceledim.

Eloksal için hammadde ve tesis kurulumu şeklinde okudum.

Sayfa 96/417 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •