Güney kore'de kospi endeksi %7,4 artışla 1566,15 puandan kapandı
Güney kore'de kospi endeksi %7,4 artışla 1566,15 puandan kapandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın rahatsızlığı nedeniyle gözetim altında olduğunu ve test sonuçlarını beklediğini dile getirdi.
Mustafa Cengiz : Abdurrahim bey zaten rahatsızdı. Tahliller yapılıyor. Kendisi karantinada değil, gözetim altında.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hapisteki mahkumlara ceza indirimi geliyormus.
Bir cok it kopuk aramiza karisacak. Bu nasil mantik nasil is anlayan varsa anlatsin....
Hapishanelerde virus yoksa iyi ...oturmaya devam etsinler....
Varsa ne diye disari cikartip baskalarini da tehlikeye atiyorsun !!!!
Bu ulkede yaptigin her kotu is affa ugruyor....vergi verme affedilsin....hazine arazisine çök senin olsun.....adam öldür indirim al....
Iyilere yer yok !!#@*○☆¤■¿[emoji36][emoji35][emoji2959]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
1 Nisan'dan itibaren 3 aylık dönem için BIST100 endeksine alınacak ve endeksten çıkarılacak paylar:
![]()
Tüik: 2019 yili işsizlik oranı %13,7 seviyesinde gerçekleşti
tüik: Istihdam oranı %45,7 oldu
tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı %25,4, istihdam oranı %33,1 olarak gerçekleşti
tüik: Işsizlik oranı en yüksek bölge trc3 (mardin, batman, şırnak, siirt) oldu
Tuik bir de zeka istatistigi yapsa....kac tane moron,kac tane embesil var .....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
İtalyadaki vaka sayılarının gelişimi artış hızı
1.Gün 3
3.Gün 3
5.Gün 4
6.Gün 21
7.Gün 79
8.Gün 157
9.Gün 229
10.Gün 323
20.Gün 3089
25.Gün 10149
30.Gün 27980
Not:Aşağıda yer alan siteden alıntıdır!
https://www.borsagundem.com/yazarlar...yazisi/1478427
“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sağlık Bakanlığı: Koronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir.
Yer İmleri