Sizin analizleri ve borsacılığınızı çok beğeniyorum.Bizim borsa adam gibi bir yer olsa sizin analizler seçtiğiniz hisseler altın gibi de malum bizim borsa değişik bir mecra.
Handysize biraz geride kalmıştı. O da abisi Supramax’a yaklaşmaya çalışıyor.
Supramax 25576 dolar (12 dolar azalmış)
Handysize 23130 dolar (486 dolar artmış)
Supramax vadeliler de artmış. Şu anda Mart ve 2. çeyrek için 28 bin dolardan yüksek. Yani mevcut duruma göre bile Supramax’taki yükseliş için hala %10-15’lik pay var.
Handysize’ın yükselmesi ve Supramax vadelilerin yüksek seyretmesi çok olumlu. Bir de bu rakamları daha Şubat bitmeden gördük. Gerçekten çok ilginç bir sene yaşayabiliriz. Varlıkları ve gelirleri dolara endeksli olduğundan, ayrıca ülke risklerinden de minimum etkilendiğinden kar almayı düşündüğüm hisselerde nakite geçeceğime Gsdho’ya geçmeyi planlıyorum, tek güvencem Gsdho’nun bilançoya kadar yatırımcısını süründürmesi. Erkenden hareket ederse planlar da suya düşer. 🙃
Son düzenleme : meteor78; 18-02-2022 saat: 22:33.
capesize ne oldu acaba,totalde bdı o zaman baya yukseldi
Sn meteor benim plan da aynı sizin gibi arada klgyo atraksiyonu yaptım.Onun bilanço 1 martda o haraket çekerse baya baya gsdho alma fırsatım olacak.Atraksiyon yapmazsa eldekilerle devam.
Sn meteor bizde algı bdı üstünden yürüyor.Zaten bdi ortak bir değer diğer endekslerin ortalamasından hesaplanıyor..Yoksa işin aslı elbet dediğiniz şekilde.Ama misal baltıc gene 5000 olsa asıl artışı da misal capesize üstünden yapsa da algı bizim açımızdan muhteşem olur.Borsa da bizde maalesef algılar üstünden yürüyor,öyle olmasa bu kağıt burda kalabilirmiydi.Bir patron kötü algısı bir de navlunlardaki düzeltme hesapsız kitapsız bizi 4 den 2.5 a düşürdü
Algı konusunda haklısınız ve Capesize vadelileri oldukça iyi. Yani BDI orta vadede sert yukarı yapacak gibi. Bizim fonlar da o zaman yüklü alırlar belki. 🥳
https://twitter.com/jhannisdahl/stat...019610118?s=21
Yer İmleri