Sayfa 96/429 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 3430 madde; 761 - 768 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    5 milyartl ye aldığımız gayrimenkul 12 milyar tl oldu, yani 7 milyartl kardayız ama hisse düşüyor. Anlamak mümkün değil.
    Vardır bir nedeni, düşüşün diye düşünüyorum,ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Vardır bir nedeni, düşüşün diye düşünüyorum,ytd.
    Bence en büyük neden şirketin yarattığı güvensizlik duygusu.İlk çeyrek satışları muazzam gidiyor ama satınalma oldu bittisinden sonra bilançodada bir oldu bitti olurmu korkusu var herkeste.Yabancılar bile çekimser bakar duruma Yoksa şu an bu hissenin bu zulmü yaşamaması gerekirdi.

3. DGYO piyasa değeri x2 = Doğuş oto. Sözün bittiği yerdeyiz

4.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    5 milyartl ye aldığımız gayrimenkul 12 milyar tl oldu, yani 7 milyartl kardayız ama hisse düşüyor. Anlamak mümkün değil.
    Suni kâr. Elindekinin %1 ini satsın bakalım kim alır. Bilançoda güzel göz boyar sadece. Metro ışıklar ihlas türü gruplara döndü doğuş. Kurumlar sağlam fonlar falan uzun vade alır mı ? Bu soruya cevap bulmak lazım. Ytd

5. Örnekler tam benzer olmasa da bu durum Cante nin halka arzı sonrası ana firma Odaşın ve Cantenin hisse hareketletine benzemeye başladı🙂

6. 28 Mart Salı günü yapılacak Genel Kurula katılacak var mı aranızda?

7. DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS,,,,biraz bekleyecek gibi duruyor, sabır gerekebilir,kısa vade ekmek yok sanıyorum, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    28 Mart Salı günü yapılacak Genel Kurula katılacak var mı aranızda?
    Bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum

Sayfa 96/429 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •