Sayfa 96/918 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 7342 madde; 761 - 768 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yalnız cemas ta dikkat edin uzun süredir hisseyi takip eder girer çıkarım ...bir tabanlarsa kimse kurtaramaz...0.50'55 kuruslardan buraya gelmiş hisse...!!!!

HİSSLERİN GİDİŞİNİ PATRON SPEK BELİRLER GRAFİKTE OLDUĞU GİBİ, BÜTÜN İŞLER PATRON BAĞLANTILIDIR, ÖĞRENMİŞ OLMALISINIZ

2.  Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku

HİSSLERİN GİDİŞİNİ PATRON SPEK BELİRLER GRAFİKTE OLDUĞU GİBİ, BÜTÜN İŞLER PATRON BAĞLANTILIDIR, ÖĞRENMİŞ OLMALISINIZ
    Bu hisse 2.50 lerden tabanlayip 1.50 lere geldiğinde de yakın geçmişte hissede patron ve spek vardı...fazlada hayallere kapilmamak lazım sizi tenzih ederim...biz kyler genelde hisseleri arz etmeye başladıklarında trene atlariz...buraya kadar hisseleri günlük dikkat çekmeden yüzde bir ikilerle getirdiler ..bir gozumuzu actikki hisse 3.50 tl ...artik daha fazla dikkat çekmek istiyorlar gibi geldi bana ...gitmez demiyorum elbette gidebilir. Günlük iki uç milyonluk işlem hacmi olan hissenin elli yuzmilyonluk işlem hacmi olmaya başladı sadece tedbiri elden bırakmamak lazım...herkese bol ve hayırlı kazanclar...ytd...

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu hisse 2.50 lerden tabanlayip 1.50 lere geldiğinde de yakın geçmişte hissede patron ve spek vardı...fazlada hayallere kapilmamak lazım sizi tenzih ederim...biz kyler genelde hisseleri arz etmeye başladıklarında trene atlariz...buraya kadar hisseleri günlük dikkat çekmeden yüzde bir ikilerle getirdiler ..bir gozumuzu actikki hisse 3.50 tl ...artik daha fazla dikkat çekmek istiyorlar gibi geldi bana ...gitmez demiyorum elbette gidebilir. Günlük iki uç milyonluk işlem hacmi olan hissenin elli yuzmilyonluk işlem hacmi olmaya başladı sadece tedbiri elden bırakmamak lazım...herkese bol ve hayırlı kazanclar...ytd...
    Görüşlerine katılıyorum arkadaşım.....!!!

Bu hisseyi alan arkadaş bilsin ki elinde bir ŞİŞEN BALON.......Ve de gittikçe şişiyor.....Ama ne zaman patlayacak?....Belki bugün patlayacak belki de 3 ay ,belki de 8 ay sonra .......3 ay patlamdan şişerse İHYA oluruz......Kısa sürede patlarsa ocağımız söner.....!!!

Bu yüzden bunu bilerek alın....Sonra ağlamayın.....!!!

Ben bunu bilerek aldım ve taşıyacağım bu ŞİŞEN BALON u....!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    YONGA STRATEJİM...!!!

8 lot yongamız 864 ten 328 lot tavan ile kapattı....Yarınki tavanımız 1036.80...Önceki zirvemiz 1052.30...!!!

Spek perşembe ve cuma günü 8 işlem günü tavan tavan kapatarak 200 lerden 1052 tlye gelen hissedeki satışları hep aldı...Yani satmak isteyen anında satabildi....Satışa konulup da satılamayan hisse kalmamıştı....Bu hareketten bu hissedeki lotların toplandığı tahmin ediliyordu....Ama asıl merak edilen 1052 nin kırılıp kırılamayacağı ve hissenin 700-1052 arasında yataya sarıp sarmayacağı idi....!!!

Bugün bir anda hissenin tavan olması ve de tavanda devamlı 280 ile 351 lot arası alıcı olması 1365 lot toplam hissesi olan YONGA da ''Verin be kardeşim....Elinizde ne varsa talibim.'' demekti....!!!!

İşte kendini borsaya reklam etmek isteyen bir speğin haykırışı gibiydi bu hareket....!!!!

En azından ben öyle anladım.....!!!

Maceraysa maceranın kralını Yongada yaşayabilirim .......!!!!

Bu yüzden yarın YONGA da ben satış yapmayacağım.....Satan satar....!!!

Ben en azından hareket başlangıcının 10 katı olan 2500 -3000 tlyi görmek istiyorum.....!!!!

Her nerede yaşıyorsan ve her kimsen YONGAnın SPEĞİ ben de seninle VARIM......!!!!
    Yonga 1036.80.....Eşleşen 3 lot,bekleyen 199 lot......!!!! 09:46 itibariyle

5.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Görüşlerine katılıyorum arkadaşım.....!!!

Bu hisseyi alan arkadaş bilsin ki elinde bir ŞİŞEN BALON.......Ve de gittikçe şişiyor.....Ama ne zaman patlayacak?....Belki bugün patlayacak belki de 3 ay ,belki de 8 ay sonra .......3 ay patlamdan şişerse İHYA oluruz......Kısa sürede patlarsa ocağımız söner.....!!!

Bu yüzden bunu bilerek alın....Sonra ağlamayın.....!!!

Ben bunu bilerek aldım ve taşıyacağım bu ŞİŞEN BALON u....!!!!
    ..ADAMSIN..

6. Yesil 41.....tavan değil

7. beyaz 130...

8. isbir 218,ybtaş işlemsiz

Sayfa 96/918 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz