Sayfa 96/812 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 6490 madde; 761 - 768 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. 5.81 e düşürürken 50 k yı 90 lardan 1 - 2k ve 86-81 arası 300 - 500 hisseden indirirken 81 de saniye tutmadılar yaklaşık 35-40k arası topladılar. inşallah kendisi almıştırda şimdi 40k kaptırdı diye 5.70 e indirmez. hee olurda 5.70 e indirirse bu seferde bana verir azcık eminim benim gibi çok bekleyen vardır 5.70 ve altı insinde zulalayalım diye bekleyen.

ben alırken 2 hisse arasında kalmıştım. şuan ikiside hemen hemen % olarak aynı karda ancak burası şuan o kadar cazip geliyor ki. tabi şahsi görüşümdür. lütfen bana aldanıp alım satım yapmayın.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2. arkadaşlar cok fazla tl bazlı 3 kademe 5 kademeye takılmayın deim doların bu çalkantılı olduğu dönemde dolar bazlı bakın derim 163 dirençti geçti. ikinci direnç 1.75 di vurdu döndü nereye 1.64 e yani1.63 un hemen ustu şimdi orayı destek yapmak istiyor.

3. uyuz eşşekler bile bundan hızlı koşardı ..bu çimento oldugundan biraz su katınca donup kalıyor ,,otur bakalım
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. aynen bence de uyuz eşşek formasyonu var grafikte.
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. bizim boga çok kötü bakıyor ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku

bizim boga çok kötü bakıyor ..
    keserler bunu

7.  Alıntı Originally Posted by helicobacter Yazıyı Oku
    keserler bunu
    yanına yaklaşabilirsen kes fakat salyaları akıyor ,,,bizim için oturdugu yeter bir silkinmesi lazım,,dürtecek adamda tarman ve gelecek olan çed ve xxxx haberleri..uzattıkça uzattılar ,,, ne kadar dökebilirsem ,,,vampir tarman..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. fabrikanın üzerine bonbe falan da düşmüş olabilir, belkide bonbenin ucuna taramalı takmıştır.
    temsili
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Sayfa 96/812 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •