Sayfa 960/1001 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: Viop XXXVII

Türkiye'nin 5 yıllık risk primi (CDS) 573
    Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Forex dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Tavan açar
    Kesin emin ol a b c yapmiyor. Elif Be Te yapiyor. Ne tavani memed abi sana bu devlet hisseleri kafayi yedirtmis.

3. Şubat vade tabana kitlendi kaldı, Nisan vade tabana kitlendi kaldı, işlem bile geçmiyor...
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Kesin emin ol a b c yapmiyor. Elif Be Te yapiyor. Ne tavani memed abi sana bu devlet hisseleri kafayi yedirtmis.
    Niye kanka tavan taban oluyorda taban tavan kesin nasi olmuyor ahhahahaha ..

VOB yapmayin..

5.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Şu ortamda beni cezbetmedi. Fakat bunun olacağını biliyordum, bir noktada aratacaktı. Ucuza likiditeye ulaşma imkanı olmayan kimse parasını TL olarak bağlayıp yıllık %18 almaya razı gelmez bu ortamda. Birkaç hafta önce öyleydi. Burada merak ettiğim, banka aracı kurumları neden bu işe girmiyor. Borsa para piyasasında overnight %16-17 ile borçlanıp, %30-40 ile Viop'ta kazanç elde edebilirler spot long-vadeli short yaparak. Bunu yapmamaları şaşırtıcı. Sana bana anlamsız ama MB'nin parasına ulaşabilenler için anlamlı.
    Düşmenin sebebi bu. Hafta başında yazmıştım bunu. Sonra kurumlardan arkadaşlar ile konuştum. Son 1 aydır vadelide long bacağı şiştiği için vadeli-spot arası marj çok açılmıştı. Büyük aracı kurumların tamamı, para piyasasından borçlanıp spot long, vadeli short yaparak pozisyon açmış. Gırtlak pozisyona gelmişler, tüm kredi limitleri kullanılmış. Dolayısıyla pay ve endeks devasa long pozisyonların karşısında naked shortörler yok, covered shortörler var. Dolayısıyla vade sonuna doğru pozisyonlar kapanmaya başladığında spottaki mallar da satılmaya başlandı. Bir anda kendi kendini tetikleyen bir süreç oldu, vadeli longcular kapadıkça, shortörler spotta cover olarak tuttukları malları sattılar. Bu sefer, spot düştükçe daha fazla vadeli longcu pozisyon kapattı, iyice b.ka sardı. Robotlar da işin içine girince endeks çakıldı. Olay budur. Gelecek haftabaşında vadeli kontratı olan hisselerde meydan savaşı olur, sonra toparlar. Bir çok hissede çok iyi fırsatlar oluştu.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Niye kanka tavan taban oluyorda taban tavan kesin nasi olmuyor ahhahahaha ..

VOB yapmayin..
    Dayi sen geldiginde ya roketliyoruz ya tabanliyoruz. Geldin yine taban serisini actin. Gecen sefer 2 taban cektirdiydin. Bu sefer 3 taban bekliyorum senden.

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Dayi sen geldiginde ya roketliyoruz ya tabanliyoruz. Geldin yine taban serisini actin. Gecen sefer 2 taban cektirdiydin. Bu sefer 3 taban bekliyorum senden.
    Kardeşim bak garanti tarihi zirveyi yaladı yuttu. 1-2 yapmış taban olabilir 3. Dalga yükseliş başlama ihtimali var hemde 3.3 oyun değil çok pişman olursun VOB yapma abi..

8. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
    Sizin yaklaşımınızı oldum olası beğenirim
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Düşmenin sebebi bu. Hafta başında yazmıştım bunu. Sonra kurumlardan arkadaşlar ile konuştum. Son 1 aydır vadelide long bacağı şiştiği için vadeli-spot arası marj çok açılmıştı. Büyük aracı kurumların tamamı, para piyasasından borçlanıp spot long, vadeli short yaparak pozisyon açmış. Gırtlak pozisyona gelmişler, tüm kredi limitleri kullanılmış. Dolayısıyla pay ve endeks devasa long pozisyonların karşısında naked shortörler yok, covered shortörler var. Dolayısıyla vade sonuna doğru pozisyonlar kapanmaya başladığında spottaki mallar da satılmaya başlandı. Bir anda kendi kendini tetikleyen bir süreç oldu, vadeli longcular kapadıkça, shortörler spotta cover olarak tuttukları malları sattılar. Bu sefer, spot düştükçe daha fazla vadeli longcu pozisyon kapattı, iyice b.ka sardı. Robotlar da işin içine girince endeks çakıldı. Olay budur. Gelecek haftabaşında vadeli kontratı olan hisselerde meydan savaşı olur, sonra toparlar. Bir çok hissede çok iyi fırsatlar oluştu.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 960/1001 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •