-
*ıfo/wohlrabe, "güven endeksinde 5 aydır süren düşüş bir normalleşme işareti, resesyondan çok uzağız"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ıfo/wohlrabe, "alman ekonomisi kapasite sınırlarına yaklaşıyor"
*ıfo/wohlrabe, "bu durum, soğuyan global ekonomi ile birlikte bir fren gibi hareket ediyor"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ab/dombrovskis, "finansal şirketler tüm brexit senaryoları için hazırlanmaya devam etmeliler"
*ab/dombrovskis, "finansal şirketler ana brexit risklerini operasyonel modellerinin uyarlayacak hafifletebilirler"
-
*ecb/villeroy, "finansal durumdan memnuniyete ve korumacılıkta tırmanışa direnmeliyiz"
*ecb/villeroy, "finansal düzenlemeleri sulandırma, gelecekte finansal krizlere yol açabilir"
-
*çin mb daha fazla zorunlu karşılık oranı indirimi uygulayacak- kaynak
*çin mb bu yıl m2 büyümesinin yüzde 9'un üzerinde olmasını bekliyor- kaynak
-
*ecb/villeroy, "düzenlemeleri gevşetmede rekabet, felaket sonuçlara yol açacak bir kaybet-kaybet senaryosundan başma bir şey olmaz"
*ecb/villeroy, "hepimiz abd'nin korumacılık tehditlerinde tırmanmanın her yerde büyümeyi düşüreceğinin farkındayız"
-
*ecb/villeroy, "ticaret konusunda son dönemde yaşanan belirsizlik, hali hazırda yatırımlar üzerinde bazı negatif etkiler oluşturuyor olabilir"
*ecb/villeroy, "gümrük tarifelerinde yüzde 10 artış, dünya ticaretini çifthaneli rakamlarda azaltır, global gsyh'yı yüzde 2'den fazla düşürür"
-
*volkswagen/diess, "çin'deki mevcut ortaklarımızı değiştirme planımız yok"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri