Sayfa 962/1023 İlkİlk ... 4628629129529609619629639649721012 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İnanamıyorum
    Şu an şoktayım
    Sn DEVİR benim görüşlerine değer verdiğim teknik analizci (eliotçu) borsacılardan biri idi...
    Artık kendisini tanıyamaz hale geldim...

Dolarcılar için kendi başlığında aynen şu ifadeleri kullanmış Sn DEVİR ,noktasına virgülüne dokunmadan paylaşıyorum
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=1730&page=52

SN DEVİR den alıntı:
    "Yine de şunun altını çizelim. Ana senaryo trend desteğinin yani 88-89 bölgesinin çalışması. Diğer yazdıklarım B planı. İnşallah olmaz. Hisse senediyle işi olmayıp parasının değerini korumak isteyen TC vatandaşı için pek çok alternatif var. Faize koysun, altın alsın, japon yeni alsın. Dolar alan pasaportunu iade edip cehennem olsun gitsin."
    --

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Önemli Not:Yukarıdaki gönderi ile iki başlık arasında fitne çıkarmak amaçlanmıştır
    Bu husus dikkatlerden uzak tutulmalıdır...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
    Hyman G. Rickover
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. reis bir yandan döviz satın derken diger yandan cektigi rest le de dövizi roketliyor her resti döviz zengini yaratacak bu kadar kolay olmamalı bu kadar kolay para kazanmak beleş peynir fare kapanında olur sözünü hatırlatıyor

5.  Alıntı Originally Posted by MHU Yazıyı Oku
    Bir yorumda ben yapayım musadenizle ulkenin parasi zaten devale edilmeliydi yani çok sıkışıktı ülke bu kaçınılmaz sondu o yüzden zaten seçimi erkene aldılar. Devale edilmesi gereken TL vardı onuda siyasi iktidar ABD ye paslayarak yaptı yani hem para devale oldu hem bunu ABD yaptı dedi yani elini suya sabuna vurmadan devale oldu paramız hayırlı uğurlu olsun.
    devalüasyon değil bu, dalgalı pardon tsunamili kurda devalüasyon olmaz...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Amerika bronson ne olursa olsun artık resmen düşmanımızdır.İşin nezaket kısmı bitti sanırım.İyi de oldu.Bu devaulasyon bir müddet daha devam eder.E üretmeden bu kadar lüks manasızdı zaten.Bir müddet mercedes,bmw falan almayalım cep telefonu değiştirmeyelim,bu asalak inşaatçıları ve o sektörden gereksiz yere nemalanan onlarca sektör biraz daralsın.Hey allahım sen oku çalış et üç kuruş maaşa talim et adam bir arsa versin beş daire 2 dükkan alsın, al işte bir imza ile zengin olsun gitsin,emek vermeden çalışmadan havadan zenginlik olmamalıydı artık uzun süre de olmayacak.300 000 müteahit herhalde onun iki katı kadar da emlakçı,bunların yanlarında çalışanları falan nedir ya bu saçmalık.Biraz reel dünyaya dönelim.Sn bitpirenin bakıcı entry si için yazdıkları yerden göğe kadar doğru.Bir ev hanımı da bir zahmet 2 çocuğu bakıcısız büyütmeyi becersin,bu kadar zengin değiliz.

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    devalüasyon değil bu, dalgalı pardon tsunamili kurda devalüasyon olmaz...
    Dalgalı kurda devaluasyon olmaz mantığı benim ekonomi bilgime ters adı başka bişey olabilir ama sonuç aynı sonuç bu düpedüz devaluasyondur.

Sur yapı kampanya yapmış.Misal 300 000 lik ev seçtin 60 ay vade yapıyorsun her ay 5 bin ödüyorsun kefil yok,banka yok,faiz yok .Altan elmas misal 300 000 liran var faize yatır diyor.Gelen faizle evin taksitlerini öde bu arada evi kiraya da ver kirayı da al.60 ay sonra evin olur demiş.En son dumankaya fifty fifty evin yarısı sizden yarısı bizden kampanyası yaptığı gün ben batacaklarını anlamıştım)))))Hey gidi sur yapı bedava peynir kapan da olur.Bu kadar cazip kampanya yapıyorsun da bir zahmet evin üstünde banka ipoteği var mı yok mu onu da deyiver hele ))))))))) Valla aynı banker işine döndü bu işler aman çok dikkatli olun arkadaşlar,çarpılmayın giderayak.

Sayfa 962/1023 İlkİlk ... 4628629129529609619629639649721012 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •