Forumun belkide tek longcusuna ,cesaret yok diyorsun...4000 lik vobda ancak cesurlar long olur...😀
Forumun belkide tek longcusuna ,cesaret yok diyorsun...4000 lik vobda ancak cesurlar long olur...😀
açılışta panik yapan ya da gereksiz coşku yapanları avliyordum. viop için açılış seansı... ilginç...
ama viop endeks 18.10'dan sonra tuhaf hareket ediyordu şimdi pay vadeliler için de bu fazladan 5 dakika güzel olacak. çünkü 18.08-10 arası kapanışı fiyatlıyorlar 18.10-15 arası sonraki günü
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Bazı şeyleri büyük traderlar engelliyor, bir çok şeyi bankalar engelliyor, kimse kurulu düzeninin bozulmasını istemez (mesela hisse fiyatlarında kuruş 3 hane olacak dendi kaç yıldır yapılmıyor. sıfır faiz hedefinde önemli bir engel)
Normalde sabah ilk defa borsaya girecek ve minimum risk ile çalışmak isteyen kişiye göre düzenlemeler olmalı.
Bir hissenin endeksden daha iyi getireceğine inandın açılış senasında hisseye alım endekse satım gönderip aynı anda başlayabilmen gerekir.
Mevcut durumda bu işi blok olarak yapmak zor, herkesin robotu vs'si yok ayrıca sürekli ekrana bakmak istemeyebilir.
Bu tip şeyler aşırı riskli çalışmak isteyene engel değil, tam tersine derinlik artar.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bugün aylık usd olarak fibo oranlarına baktım
Madem bu olağan dışı bir durum
büyük resme bakmak lazım
madem bu kadar büyük hacimlerle hareket oluyor
daha gideceği yer olmalı
ama düzelterek
ama direk
https://twitter.com/yemekci53/status...8sbnNDmvb4shEg
VOB da arbitrajci can vereceği gün at fava bekle
Teminat bulanlar ay sonuna kadar dayanır ise arbitraj uzlaşma ile kapanır... Adios
Hulogg robotla arbitraj yapıyorum diyen ahali
Ornek
10.000=kontrat vak da cort açıp spot taşıyan buraya kadar can vermedi ise
700.000 cort teminatına ilave yeni teminata göre 500.000 daha yatırması lazimm
Efendim biz bu işin piriyiz %4000 patlamış teminat emme biz biliyoruz VOB yapıyoruz robotla.
Yatir dayı
Yer İmleri