şey almasınlar diye makası %4 %5 açmışlar bir de kambiyosu var ooo gelde şey al
şey almasınlar diye makası %4 %5 açmışlar bir de kambiyosu var ooo gelde şey al
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Bundan iki üç sene kadar önce ülkenin gündeminin nerelere gittiğini az çok tahmin edip tüm etrafımdaki samimi arkadaşlarıma hepimizin işi gücü bırakıp sokaklara dökülüp isyan etmemiz gerektiğini boşuna çalıştığımızı biz keseyi doldurmaya muslukla damla damla toplarken kepçe ile soyulduğumuzu anlatıyordum.
Bir aydan kısa bir süre kaldı.Seçim yaklaştıkça tansiyon yükselecek.Hatta şu an hiçbir şey yok.Bu halde bile piyasalar istim üzerinde.Çalkantılar başlarsa iyice hapı yutacağız.Hisseler zaten çok gerilerde kaldı.Döviz patladı patlayacak.İnanılmaz bir fakirleşme.Herkes elindekinin son sahibi olmuş olabilir.
Bu sayfalarda bakıyorum da bazı süper ekonomistler küçük yatırımcının parasını dolar bazında katladığından falan bahsediyorlar.Arkadaşlar soyulduk.Gurur yapacak bir durum yok erkekliğinize leke sürülmez merak etmeyin.Hepimizi ayakta bir güzel soydular.
Onsa ne oldu yahu? Fed mi çarpmış.
BlackKemal; Menderesin bilançosunda (800 Milyon kar var. Finansman gideri öncesi 1,5 milyar kar var) mı pşt luk var? yoksa sahibinde mi?
yok bi p*ştluk, güzel bilanço, satış hasılatının artık yarısı tekstil, çeyreği tarım, diğer çeyreği enerji ve araç muayene.. bu sene de çok rahat aynı bilançoyu getirebilir, bence süper ucuz hisse.. bu tarım işlerini alarkodan falan daha iyi yaparlar çünkü bunlar zaten bölgenin en büyük üzüm/meyve vs tüccarları bu işi dededen biliyorlar
aralıkta yüzde 16 daha hisse satarım dedi akça, zaten yüzde 56 halka açıktı, ama sonra deprem oldu yazıktır, vazgeçtim bu satıştan dedi şubatta.. vazgeçti ve 2 hafta sonra bu bilançoyu yolladı, ocak sonu 5.50 görmüş olan tahta 10.00 üstüne yürüdü.. şimdi bu hareket sindirme hareketi yapıyor, düzeltmede.. ufak ufak biriktirilecek bir hisse, akça tekrar hisse satarım diye ortaya çıkmaz tahminimce
Yer İmleri