Sayfa 964/1023 İlkİlk ... 4648649149549629639649659669741014 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Tiyatroları hazırlayan sizler dekorlariniz yerle bir olurken acı telaş içinde yüzünüzdeki korkuyu saklamak için o maskeleri takarsiniz ..Ama istedikleriniz size verilmeyince zamaninda esas usakligini yaptığınız USA bile seni kurtaramaz Che bozuntusu.....
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse şaka maka şu kanal istanbuldan kurtulduk ya ben ona seviniyorum.Kurtulduk di mi arkadaşlar ))))))) Kurtulduk kurtulduk o kadar da değil.

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Tiyatroları hazırlayan sizler dekorlariniz yerle bir olurken acı telaş içinde yüzünüzdeki korkuyu saklamak için o maskeleri takarsiniz ..Ama istedikleriniz size verilmeyince zamaninda esas usakligini yaptığınız USA bile seni kurtaramaz Che bozuntusu.....
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    https://m.youtube.com/watch?v=cVXsjLEa9g0
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    sonunda teyit ettim, papaz sanırım uçağa dün sabah binmiş şu an çoktan usa da. Velakin bu bilgi açıklanmazsa nolur bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla enteresan şekilde dolar üstündeki baskı kalkmış olacak ve herkes bilmediğimiz nedir noldu da baskı kalktı diyecek...
    Bu bilgi yanliş çıkarsa yaptiginiz seyin adı ne olur ?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sabıt kurun artıları eksileri nelerdır nerde sabıt kura kactan gecılmelı
    Bıst bu durımda ne olur

Hayırlısı..

6. Sn.Tengri Han başlığa henüz kısa zaman öncesinde geniş kapsamlı katılım sağlamanıza rağmen bu kısa zamanda kabül gördünüz ve konulara dahil oldunuz ve hatta sevildiniz.
    Ancak , Sn.doctor bu başlığın sizden çok daha kıdemli ve sevilen bir üyesidir.
    Dediği fısıltı doğrudur/yanlıştır bunu tartışmıyorum .
    Bu başlıkta Sn.doctor'un yada bir başkasının bir yazısı ile pozisyon alacak adam varsa , hiç dolandırmadan söyleyeyim 'gerizekalıdır'. Net.

Şimdi bakın tekrar söylüyorum doğru yada yanlış , asılsız yada gerçek , Sn.doctor bir duyum paylaşmış.
    Ciddiye almamak , en doğal hakkınızdır.
    Ama vay efendim ben hurafe savaşçısıyım diye kendinizi ortaya atıp bu başlığın son derece kabül görmüş ve emektarı olan bir kişiye bu şekilde hayt huyt yapamazsınız.
    Ha yapabilirsiniz aslında.
    Ama bunu yaparsanız antipati toplarsınız.
    Benim uzaktan gördüğüm kadarıyla bence böyle birisi değilsiniz.
    Siz böyle yaparsanız doctor'un da tersi pistir o da hayt huyt la konuşur ve iş çirkinleşir.

Burada yazan her yazı sizi ikna etmek tatmin etmek zorunda değil.
    Hoşunuza da gitmek zorunda değil. Ama bazen görmemek/duymamak , görmezden gelmek gerekir.
    Yanlış anlamazsanız örneklendireceğim.
    Misal şu sizin her iki mesajdan birinde '' bana inandıramazsınız , ben kül yutmam '' geyiğiniz bana çok çocukça ve bayat bir espri olarak geliyor.
    E şimdi ben siz bunu her yazdığınızda bu lafınızdan paye çıkartıp size ileri geri mesaj mı yazayım ?
    Görmüyorum / Duymuyorum. Sorun da kalmıyor.

Lütfen mesaj sonlarında yazdığınız mesajın gereği şekilde davranın ve forum üyelerinin fikir/duyum/görüşlerine saygılı olun.

Selamlar

7. Yine birkaç densiz ortalığı karıştırmak için gönderilmiş meyve veren ağacı taşlıyorlar hede başka kapıya marş marş. ..

8. Bu konuşmaya sabah 8 açar

Sayfa 964/1023 İlkİlk ... 4648649149549629639649659669741014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •