Sayfa 964/1024 İlkİlk ... 4648649149549629639649659669741014 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ne zaman ne olacağını bilemezsin, bende bilmiyorum. her şey bir anda olacak onu biliyorum sadece. %4,25'i burgandan bağladım geçen ay.
    burgan güvenilirmi sence?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Türkiye CDS'leri gün içi 172.xx leri gördü 173 ile kapadı

60 puan daha düşerse 113 e inecek yani 2013 teki tarihi zirveye ulaşacağız tekrar

darbeden sonra 274 ü gördü...

cds düşsün ülkem daha düşük borçlansın.. borsa coşsun döviz düşsün, faizler ve enflasyon düşsün..

kişi başına düşen milli gelirim artsın zenginleşeyim..

bir kaza veya bela olmaz ise inşallah 2. çeyrek de güzel bir büyüme verisi gelecek 3. çeyrekde de aynı şekilde..

enerjide önemli adımlar attık atıyoruz atacağız..

katar 15 milyar usd lık iş yapalım diyor tekfen yurtdışında işler alıyor..

ben ülkemi seviyorum ve TL de olmama rağmen faizlerin düşmesini ve yatırımların artmasını istiyorum..

syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    Türkiye CDS'leri gün içi 172.xx leri gördü 173 ile kapadı

60 puan daha düşerse 113 e inecek yani 2013 teki tarihi zirveye ulaşacağız tekrar

cds düşsün ülkem daha düşük borçlansın.. borsa coşsun döviz düşsün, faizler ve enflasyon düşsün..

bir kaza veya bela olmaz ise inşallah 2. çeyrek de güzel bir büyüme verisi gelecek 3. çeyrekde de aynı şekilde..

ben ülkemi seviyorum ve TL de olmama rağmen faizlerin düşmesini ve yatırımların artmasını istiyorum..

syg,
    220 milyar dolarlık özel sektör ,toplamda 408 milyar dolar borcu nereye koyalım?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    Türkiye CDS'leri gün içi 172.xx leri gördü 173 ile kapadı

syg,
    hayrola aHaber mi izledin? bizde ülkenin iyiliğini isteriz ama gerçekler bambaşka. artık herkes kendi başının çaresine bakacak. maalesef böyle.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ne zaman ne olacağını bilemezsin, bende bilmiyorum. her şey bir anda olacak onu biliyorum sadece. %4,25'i burgandan bağladım geçen ay.
    Nasıl yane bir anda..
    Bir gecede savaşa mı girecez..
    Bi kalkacaz dolar 4.5 tl mi..

Nasıl bir anda..

Cidden sordum yanlış anlaşılma olmasın..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Nasıl yane bir anda..
    Bir gecede savaşa mı girecez..
    Bi kalkacaz dolar 4.5 tl mi..

Nasıl bir anda..

Cidden sordum yanlış anlaşılma olmasın..
    öyle değil. diyorum ki tren hızlı kalkacak yetişmeye zaman kalmayacak.yani her zamanki terane. Uğur hocanın geçen ay bahsettiği FX'te malumların patlaması olayı belirleyecek. 5-10 milyar $ buhar olacak. büyük zarar.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    220 milyar dolarlık özel sektör ,toplamda 408 milyar dolar borcu nereye koyalım?
    o borc nereye girdi şimdi tam söylersek forumdan uzaklaştırma alırız. Ama şemsiye gibi düşün girdiği yerde açamıyorsunda, geri de çekemiyorsun.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. forumda güzel algı operasyonu oluyor gülerek izliyorum faizdeyim ammaa faiz düşsün ( aslında borsada ) dolardayım ammaaa uzar gider böyle burada bu tarz yazıları yutacak insan sayısının çok az olduğunu düşünüyorum

Sayfa 964/1024 İlkİlk ... 4648649149549629639649659669741014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •