Sayfa 964/1013 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. DOW vadeliler kırmızı hele nasdaq da bir ara düşüş yüzde 2 yi geçti ..

Dolar biraz hareketlenmiş ama sıcak kolunu kaldıramıyor..

Yarın yeniden 3.50 51 lere gelir gibi duruyor..

Eğer bu millet dolar topluyorsa bu derecede bu dolar 10 sene kendine gelemez..
    En son böyle 2002 2003 de toplanıyordu..

Mal çıkış da verilmez..
    1 den 5 e giden hisse 4 e düşünce millet amma düştü diye gömülür..
    Yoksa bizim millet akıllıdır füze gibi giden bir metayı almaz!!!!

İşimiz yaş yani dolarcılar olarak..

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Dun cikmis bir bakan konusuyor.

Biz o yollari millet kullansin diye yaptik, teroristler yurusun diye degil..! diyor.

Dunyanin en efendi en mulayim MV'line terorist diyor adam.

Gnl.Kur.Baskani'ni da kurguladiklar Ergenekon tiyatrosunda bir numarali terorist ilan etmislerdi.

Utanmalari da yok.

geçen gün halk tv'de emekli bir paşa güzel örnek verdi

ergenekonda, mahallenin belalısı aleni tecavüz etti, iktidar da gözcülük yaptı diye

kabadayı fetocüler, tecavüz edilen ordu, gözcülük yapan zaten belli dedi

3. ordu iftira kumpas ve zehir ile eriyip bitiyor.
    yanı başımızda da savaş var.
    artık kimin işine gelecekse.
    Son düzenleme : Happy; 30-06-2017 saat: 00:29.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. DÜNYA BU DEVASA BORÇLARI KİME BORÇLU?

uzun bir flood olmuş.

https://twitter.com/Chloey001/status/695946152617906176

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Ozgur Altugâ€*@ozgur_altug 1 hr :

Global piyasalardaki en büyük risk FED (diğerleri de katılmaya başlıyor) ile piyasa arasındaki uyumsuzluktur.

İki taraftan birisi bir tarafa hareket edecek.

Bu FED'in son 2 yıldaki FED'den farklı olduğunu yılbaşından beri konuşuyoruz.

BIS geçen gün bir rapor yayınladı..MB'ları tarafından artık sıkılaştırmanın başlaması gerektiği, karşılaşılacak zorluklar vb. uzun uzun bahsetmiş..enterasan olan neredeyse tüm gelişmiş MB'ları sözleşmişçesine faiz, geri sarma vb. bahsetmeye başladı..BOE başkanı bile geçen hafta faiz artışının sırası değil derken, bu hafta faiz arttırımından bahsetmeye başladı..

Ben şahsen pek sıkılaştırmaya inanmasamda, yukarıdaki konuyuda ciddiye almak gerekebilir..çünki nihayetinde gidilen yol yol değil..bir yerde yavaş yavaş neşter atmaya karar verebilirler..ama buda resesyonu daha erken getirme ihtimalini arttırır bana göre..izleyelim bakalım..

Yatırım kararlarımızı hep yakın geçmişe göre alıyoruz . Bence istesek de istemesekde dünyada enflasyon patlıyacak. Basılan o kadar para finans piyasalarında dolaşıp duruyor. Sadece tek bir kıvılcım finans piyasalarına düştüğü anda bu kadar paranın inanılmaz boyutta enflasyon oluşturduğunu hep beraber seyredeceğiz. Dünyada ki oyun planı veya oluşturdukları ilizyon enflasyonun artmayacağı üzerine kurulu. Dünyada enflasyon oluştuğunda bizde hiperenflasyon oluşacaktır. Oyun planını buna göre kurmak gerekir. Ben USD mevduat konusunda yerli yatırımcının yanıldığını pek görmedim. 2013 -2017 aralığı USD mevduat arttı dolar da arttı. Insanlara seçenek sunulmadığı sürece artmaya devam edecektir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    O'na da bagli degil, secimlerde hile yapiyor.

En son Referandum'da mesruiyetleri de kalmadi.

O nedenle tutuklamalarda daha pervasiz hareket ediyorlar.

Hesap soran yok, ortuluyu neye harcadin bilen yok.

Bu ortulu Basbakan'larin uhdesindeydi, simdi iki ortak kullaniyor.

Koruma polisleri ABD'de tutuklaninca, cikti, ne bicim hukuk bu..! diyor.

Gulmekten oleyazdimdi.
    bu yazinin altina imza ve muhur

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Yatırım kararlarımızı hep yakın geçmişe göre alıyoruz . Bence istesek de istemesekde dünyada enflasyon patlıyacak. Basılan o kadar para finans piyasalarında dolaşıp duruyor. Sadece tek bir kıvılcım finans piyasalarına düştüğü anda bu kadar paranın inanılmaz boyutta enflasyon oluşturduğunu hep beraber seyredeceğiz. Dünyada ki oyun planı veya oluşturdukları ilizyon enflasyonun artmayacağı üzerine kurulu. Dünyada enflasyon oluştuğunda bizde hiperenflasyon oluşacaktır. Oyun planını buna göre kurmak gerekir. Ben USD mevduat konusunda yerli yatırımcının yanıldığını pek görmedim. 2013 -2017 aralığı USD mevduat arttı dolar da arttı. Insanlara seçenek sunulmadığı sürece artmaya devam edecektir.
    Kendi merkez bankamıza güvenmediğimiz dönemde amerikan merkez bankasına güveniyoruz. Açıkçası şu kgf işi patlayan krediler başımıza ne işler açacak kestiremiyorum.
    Diğer taraftan trump'ı saymazsak amerika doğru yolda gidiyor gibi görünüyor. 2008'de çöken borsası aldı yürüdü. İşsizlik düştü. Teknoloji şirketleri hala gelecek trendlerini belirlemede etkin e daha bir ülkeden ne bekleyebilirsiniz ki ?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

Sayfa 964/1013 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •