Sayfa 965/993 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Aslinda biraz sag duyu sahibi olsalar, cekip gitmelerinin tam zamani.

Bundan sonrasi surekli aleyhlerine isler.

Iclerinden acaba, biz bu milleti iligine kemigine kadar soyduk, simdi de yillarca sarilmasi cok zor buyuk bir yikim altinda kaldilar, cekip gidelim ( kacalim ), bunlara yapilacak en buyuk iyilik bu olur, diyen varmidir ?

Ama ben eminim, bunlar secimleri ertelemek icin iyi bir firsat cikti diye dusunerek ve bu cok aci felaketi sosyal medyanin iftirasi diye yutturacaklarini dusunecekler.

Hali hazirda vatandasla yuz yuze karsilasmalardan kaciyorsunuz.

Eger secim olacaksa, hangi yuzle secmenin karsisina cikacaksiniz.

Vicdaniniz olmadigi gibi beyniniz de yok sizin.

2. Evi aldi, bankaya kredi borcu var, ev yikildi, simdi gidecek en az 4.000 lira kira odeyecek, yeni ev esyasi alacak, kredi borcunu odemeye devam edecek, DASK'tan verirlerse azami 60.000 TL.yi bekleyecek.

Bu sartlarda hangi siyasi, bu adamin karsina cikmaya cesaret edecek.

Cekin gidin, tam zamani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    200 bin vefat olur gibi

70 bin olursa Allaha şükür demek lazım

böyle bir felaket olamaz, bambaşka bir durum bu

çok çok üzücü
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar tespit ettikleri yıkılan binna sayısı 6.500 civarı. Toplam 7.000 desek ortalama her binadan 5 kişi ölse 35.000 10 kişi ölse 70.000 kişi eder
    Daha fazla olmaz inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    200 bin vefat olur gibi

70 bin olursa Allaha şükür demek lazım

böyle bir felaket olamaz, bambaşka bir durum bu

çok çok üzücü
    Enkaz altinda en az 200.000 insan var demisti o prof.

Hic gidilmeyen koyler dahil mi bilemeyiz.

Insallah cok daha azdir.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aslinda biraz sag duyu sahibi olsalar, cekip gitmelerinin tam zamani.

Bundan sonrasi surekli aleyhlerine isler.

Iclerinden acaba, biz bu milleti iligine kemigine kadar soyduk, simdi de yillarca sarilmasi cok zor buyuk bir yikim altinda kaldilar, cekip gidelim ( kacalim ), bunlara yapilacak en buyuk iyilik bu olur, diyen varmidir ?

Ama ben eminim, bunlar secimleri ertelemek icin iyi bir firsat cikti diye dusunerek ve bu cok aci felaketi sosyal medyanin iftirasi diye yutturacaklarini dusunecekler.

Hali hazirda vatandasla yuz yuze karsilasmalardan kaciyorsunuz.

Eger secim olacaksa, hangi yuzle secmenin karsisina cikacaksiniz.

Vicdaniniz olmadigi gibi beyniniz de yok sizin.
    türk yetkili roytırsa konuşmuş... bu şartlar altında seçim olması oldukça zorlaştı demiş.

kaynak: halk tv

6. Akülü tekerlekli sandalyem için safir marka 60 amper jel akü bakıyordum seçimden önce alayım dedim. Deprem sebebiyle mi fırsatçılık için mi şuan yok. Bir tane bile safir marka yok. Un makarna tereyağı tavuk fiyatlarını artmış gördüm.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar tespit ettikleri yıkılan binna sayısı 6.500 civarı. Toplam 7.000 desek ortalama her binadan 5 kişi ölse 35.000 10 kişi ölse 70.000 kişi eder
    Daha fazla olmaz inşallah
    İnşallah olmaz ama olacak gibi, ben bu ikinci günden sonra yıkıntının plaka plaka hızla vinç yardımıyla atılması gerektiğini düşündüm tamam zarar vermemek adına yavaş çalışılıyor ama zamana karşı bir yarış var, bilemedim.
    Bütün millet olarak bu konuda sefer görev emri gibi bir sistemle görevlendirilme yapılmalı ve periyodik eğitimler verilmeli mahalle sokak bina deprem sorumlusu olmalı dünyada örnek neresi ise alınmalı ve yapılmalı mevcut yapılar hantal ve yetersiz, artık İmam Hatip lilerin bu işlerden elini çekmesi zamanıdır. İmam Hatipler camide görev yapsın başka bilmedikleri işe fazla karışmasın.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi vergiden düşecekler zaten bana çok büyük fedakarlık gibi gelmiyor bu şekilde yapılan yardımlar kişinin özsermayesine dokunmadan.
    Tabii ki, çakallık başka bi şey değil. Vergiden düşmeyecek lerini de açıklasınlar.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 965/993 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •