Sayfa 965/1005 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop LXV

1. Dr. Naim Babüroğlu
    @NaimBaburoglu
    ·
    1d
    -PKK terör örgütü, federasyon ve ardından bağımsızlık ister. Bunu yüzlerce kez söyledi. Şimdi de söylüyor.
    -Şeyh Sait ve işbirlikçileri de aynı haritayı istiyor.
    -ABD'nin BOP haritası da bu.
    -Sevr haritası bu. Ama şimdi daha fazla toprak istiyorlar.
    -Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (Kuzey Irak) haritası budur.
    -Türk İstiklal Savaşı'nın yenilgisini hazmedemeyenlerin haritası budur.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Ing gönderdiği;

Turuncu Hesap'ta 3.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

Maaşınızı aldığınızda Turuncu Hesap'a göndererek günlük yüksek faize ek, 3 ayın sonunda 3.000 TL'ye varan nakit promosyon da kazanabilirsiniz.

3.000 TL Nakit promosyon kazanmak için temmuz, ağustos ve eylül aylarında, ayda tek seferde EFT/FAST yöntemleriyle 17.500 TL ve üzeri para göndermeniz yeterli. Böylece, gönderdiğiniz her ay sonunda* 1.000 TL, toplamda 3.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanırsınız.

Kırmızı Banka ise çek 20000 nakit avans
    öde 3 ayda 1.99 faizle..
    Diyor.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Hafta sonuna biraz HALKB shortla ama asıl yüklüce longla girdim, hafta sonu pozisyonlarımdan short olan beni gerdi, longda rahattım, işte sonuç, ters köşe!
    Bende 94 yılından beri öğreti beklentiler alınır gerçekler satılır.

Spotta 3 ila 5 şirket arasında sat al yaptım.Nakitte faizde durmaya devam edecem.

prkap,doas ve egeen ucuz dan aldıklarımı sattım.YTD.tuborgda ve aefesde beklemeye devam.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. https://halktv.com.tr/makale/tam-5-3...al-daha-955054
    Tam 5.333.995.000 bin TL! Yangın çıkaran şirketle ilgili bir skandal daha
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. jölelide gitti makinanın başına kim oturacak bakalım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Ortalama yıllık net geliri en düşük Avrupa ülkesiyiz.

2024'te, tek kişinin çalıştığı 4 kişilik bir ailenin yıllık ortalama geliri 11 bin 440 euro oldu.

Türkiye yüzyılı, yoksulluk yüzyılına dönüyor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ekonomim.com
    @EkonomimCom
    ·
    13 Tem
    �� ABD'li Senatör Risch: Türkiye'ye F-35 verilmesine engel oldum, engellemeye de devam edeceğim!

https://ekonomim.com/gundem/abdli-se...-haberi-830230

hafta sonu yukarda gelen haber devamında izlediğimiz tiyatro , Karahanın dışarda kapılı kapılar ardındaki faiz
    indirimi yorumları ile ilgili paylaşımlar , temmuz faiz indiriminin 300-350 bazlardan 250 bazda olabilir konuşmaları , Agustosta yeni hikaye olmaması eylül mahkeme hikayeleri buda kar satışları mevcut, ortaya yapılmış bir karışık tiyatro ile fonlamalarla al gülüm ver gülüm makina işlemleri ile ınsıder trader sistemi çalışmakta benim gördüğüm ne kadar devam eder temmuz sonuna kadar böyle devam eder diye düşünüyorum.teknik olarak 9750 altı günlükkapanışlar oyun biter kanal alt bandına yolculuk başlar benim seneryomda.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. banka ve gyo faiz indirim derecesindeki yorumlardan dolayı kar satışı yapılıyor.
    daha doğrusu bir cepten diğer cebe badem bofası foncu iş üzerinden
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 965/1005 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •