Sayfa 967/1023 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

https://twitter.com/bbcturkce/status...062298112?s=19

Haberin hemen altindaki benzer yorumlara bayiliyorum :d

Hem sicak para girisi icin ülke ülke gez. Hem yatirimciyi irite eden aciklamalar yap. Sonuc olunan noktaya oyle yada boylr gel ancak her seyi "dis mihrak ve ameriga" ya bagla. Bayılıyorum bu yorumlara.

Denizbankida araplara satmisiz.

MB yerindemi bayadir ses soluk yok, Angaradakiler bi yoklayin yahu

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yeni Şafak : Faiz lobisi, Merkez Bankası’nı faiz artışına zorlamak için kurlar üzerinden saldırmaya devam ediyor. Geçen hafta sonuç alamayan lobi, bu haftayı son fırsat olarak görüyor
    o zaman şu soruyu soralım değerli bilge dostlarımıza dolar 4.50 iken neden mb gereken yapılacak dedi su akar yolunu bulur demesi lazım gelmezmiydi bu arkadaşların tezine göre ! saldırı olduğunda karşılığında bir savunma mekanizması olması doğa tabiat kanunudur tıpkı virüsün vucüda girdiğinde lökositlerin tepki vermesi gibi bu tepki zayıf ki dolar yükseliyor !!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    BU kargaşa içinde Denizbank'ın satılması, ya da bir alıcı bulması, bence önemli...

Kaça alınıp kaça satıldığı başka bir konu.

Hala bu piyasaya ve de geçen gün bankaların hali perişanına rağmen alıcı gelmesi de beni doğrusu hayrete düşürdü.

Sonuçta, Denizbank'ın (henüz satış BDDK tarafından onaylanmadı) Emirates'e satılması bu tatsız günlerin iyi haberi oldu.

Dün nerede kalmıştık ?

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    o zaman şu soruyu soralım değerli bilge dostlarımıza dolar 4.50 iken neden mb gereken yapılacak dedi su akar yolunu bulur demesi lazım gelmezmiydi bu arkadaşların tezine göre ! saldırı olduğunda karşılığında bir savunma mekanizması olması doğa tabiat kanunudur tıpkı virüsün vucüda girdiğinde lökositlerin tepki vermesi gibi bu tepki zayıf ki dolar yükseliyor !!

1) direk tepki verilirse birileri para kazanamaz

2) bizim merkez bankası malesef bağımsız değil kırk yerden icazet alıyorlar oda işi uzatıyor yada etkisini düşüruyor

Tepki elbette gelecek bunun kaçarı yok yeterki etkili bir mudahale yapılsın

0,0000 bilmem kaç faiz artışı yaparlarsa yine dahada kotu olur herşey

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    BU kargaşa içinde Denizbank'ın satılması, ya da bir alıcı bulması, bence önemli...

Kaça alınıp kaça satıldığı başka bir konu.

Hala bu piyasaya ve de geçen gün bankaların hali perişanına rağmen alıcı gelmesi de beni doğrusu hayrete düşürdü.

Sonuçta, Denizbank'ın (henüz satış BDDK tarafından onaylanmadı) Emirates'e satılması bu tatsız günlerin iyi haberi oldu.
    2001 de krizden çeyrek önce dahi Bankacılığa bir talep vardı. Denizbank araplar tarafından alınmış olsa dahi, ki ne dümenler dönüyor bilmemiz mümkün değil , Türkiyedeki bankaların durumu çok parlak diyecek kimse çıkar mı !

7. Piyasa sakin

Fazla sakin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    2001 de krizden çeyrek önce dahi Bankacılığa bir talep vardı. Denizbank araplar tarafından alınmış olsa dahi, ki ne dümenler dönüyor bilmemiz mümkün değil , Türkiyedeki bankaların durumu çok parlak diyecek kimse çıkar mı !
    https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida

Benim de dediğim aynı.

Yukarıdaki yazıdaki veriler ne kadar doğrudur bilmemekle beraber bu yazıyı çalıştığım ve berbat durumda görünen banka yetkilerine verdim. Sesleri çıkmadı.

Bankacılığımız bu durumdayken, aramız limoni olan bir ülkenin bankası gelip de bizden banka satın almaya kalkıyorsa bu moral olarak iyi haberdir.

Ülke olarak da iyi haberlere ihtiyacımız var.

Değil mi?

Sayfa 967/1023 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •