Sayfa 967/1230 İlkİlk ... 46786791795796596696796896997710171067 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Bu ekonomik sartlarda bu kredilerin acaba yuzde kaci geri odenebilecek?
    http://m.patronlardunyasi.com/haber/...ik-cek-/237172

TBMM'de kabul edilen ve Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye göre kişinin, kalan kısmını 1 yıllık sürenin bitiminden itibaren ikişer ay arayla 15 eşit taksitle ödemesi durumunda, mahkemece, ceza mahkumiyetinin bütün sonuçlarıyla ortadan kaldırılmasına karar verilecek.

İnfazın durdurulduğu tarihten itibaren en geç 1 yıl içinde çek bedelinin ödenmeyen kısmının onda biri ödenmediği takdirde, alacaklının şikayeti üzerine mahkemece hükmün infazının devamına karar verilecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Vay arkadaş, düşük faizin ne çok taliplisi varmış. Demek faizler yıllık %2-3 olsa....ülke toptan alım satıma konu olacak
    her gün takip ettiğim ilanlarda ' kapora alındı ' satıldı' ilginize teşekkürler ' yazıyor. 40 yıllık bahçe katı bir ev bile satıldı

3.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Bu ekonomik sartlarda bu kredilerin acaba yuzde kaci geri odenebilecek?
    kredi affı çıkar olur biter

4. Faize para koyan keriz bitene kadar devam.
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku

5. konut fiyatlarında kira çarpanı, çoğu yerde 25-35 yıl arası. Eğer oturmak için bu konut alınmıyorsa, bence 220 aydan sonrası yatırım için mantıklı değil

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Faize para koyan keriz bitene kadar devam.
    maalesef o kerizlerden biri hala benim. cebinde parası olmayan adam benim 15 senede biriktirdiğim parayı bankadan bedavadan biraz pahalıya aldı ve benim nakit paramla 500k ya alacağım daireyi oda talip olarak 700k yaptı ve benim alım gücüm 200k eridi yok reel faizmiş yok temettüymüş hepsi hikaye asıl zenginlik arsa mülk bu ülkede

7. Sürdürülebilir işler yapmıyorlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=v8g1CH4E3DA

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bunun acisini yine millet odeyecek. Kisir dongu. Sorunu cozmeye calismak yerine ileriye otelemek. Her otelemede milleti fakirlestiriyor. Hadi bizlerin cogu yastan yirttik ucundan. Cocuklarimizin ve tum yeni nesiln isi cok ama cok zor

Sayfa 967/1230 İlkİlk ... 46786791795796596696796896997710171067 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •