Sayfa 967/1020 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon
Arama sonucu : 8154 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Tek başıma

Abi, sepet taktiği profesyonelce bir yaklaşım. Biri düşse hissenin biri yükselir. Hep şunu düşünmüşümdür: en uygun zamanda BİST 30'dan sekiz, dokuz hisse toplamak.

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Buradan BİST 100'ün stop seviyesi olan 1815 üstüne kendini atması için iki iş günümüz daha var. Nasip, kısmet... Hafta sonu geldi. Ailemizi, hayatı ihmal etmeyelim.
    Aynen abi,
    şuan bir elimde çay diğer elimde telefon gözüm de çocuklarda, evin neşe kaynağı çocuklara bakıyorum iki kardeş oynuyorlar salondan diğer odaya koşturmaca, dünya onlara güzel abi, ne dert var ne tasa, ekmek elden su gölden
    Abi iki iş günümüz kaldı, dana nın kuyruğu kopacak mı bakalım.
    trend dönerse şort açacakmısın tek abi, geçen sene ki düşüşte şorttan iyi kazanmıştın diye hatırlıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen abi,
    şuan bir elimde çay diğer elimde telefon gözüm de çocuklarda, evin neşe kaynağı çocuklara bakıyorum iki kardeş oynuyorlar salondan diğer odaya koşturmaca, dünya onlara güzel abi, ne dert var ne tasa, ekmek elden su gölden
    Abi iki iş günümüz kaldı, dana nın kuyruğu kopacak mı bakalım.
    trend dönerse şort açacakmısın tek abi, geçen sene ki düşüşte şorttan iyi kazanmıştın diye hatırlıyorum
    Abi, şimdilerde BİST'in yükseleceğine çok inandığım için şorta bir anda dönmem zor. Belki duygusallık bu, zaaf.

Bugün akşama doğru BİST'e gelen alım gelecek hafta için beni umutlandırdı.

BİST bence haftayı güzel tamamladı, destek güzel çalıştı: https://invst.ly/wq27g

6. Bistte alım gelmedi abi, haftasonuna poz. da kalmayalım diyen ayular poz. kapatınca oluşan dalgaydı o hareket bence
    Seni etkilemek istemem ama 2 iş günü sonra farklı algı oluşabilir, şuan bisttin yükselişine inandığın için dönüşü kabullenmen zor olucak.. eee taa 1300 lerden long poz. taşıyorsun ve buralara kadar geldin tek abi kolay değil
    Hamdım Piştim Yandım

Aynen abi,
    Abi ev dünyadaki cennet.

Bistte alım gelmedi abi, haftasonuna poz. da kalmayalım diyen ayular poz. kapatınca oluşan dalgaydı o hareket bence
    Seni etkilemek istemem ama 2 iş günü sonra farklı algı oluşabilir, şuan bisttin yükselişine inandığın için dönüşü kabullenmen zor olucak.. eee taa 1300 lerden long poz. taşıyorsun ve buralara kadar geldin tek abi kolay değil
    Destekten dönmesi gözüme çok şık geldi. Aşağıya mantıksız bir satış, yukarıya mantıksız bir alım olmadı: https://invst.ly/wq27g

Sayfa 967/1020 İlkİlk ... 4678679179579659669679689699771017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •