Sayfa 968/1002 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu hafta gündem yoğun, kavala davası gibi bankaların 20 sine kadar döviz bozdurma zorunluluğu gibi olaylar mevcut. Öngörülemiyen bir hafta
    KaraKemal abi bence süper öngörü sahibi, mesela halkb dedi bugün yüzde 5 yukardan açtı
    ne diıon reis annamadım ?halknbankasında kyde kalan son mallarıda almadan gitmeycek mi dion?o gün bugun mu yoksa...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu hafta gündem yoğun, kavala davası gibi bankaların 20 sine kadar döviz bozdurma zorunluluğu gibi olaylar mevcut. Öngörülemiyen bir hafta
    KaraKemal abi bence süper öngörü sahibi, mesela halkb dedi bugün yüzde 5 yukardan açtı
    Döviz bozma işi nisana ertelendi.
    Kavala da mevcut durum devam eder.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Daha evvel xu100 için 2100 leri beklediğimi yazdım idi..
    Hemen hemen geldik gibi..
    Bakalım biraz dinlenme ile 2400 diyebilecek miyiz..

Kavala serbest kalabilir mi acaba..
    Belli ki ABD ile bir al gülüm ver gülüme girildi..

thy içinde yarıya böl 4 katına bağıra bağıra git formasyonu devam ediyor..hedef 40tl.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Döviz bozma işi nisana ertelendi.
    Kavala da mevcut durum devam eder.

thyaoda pcr testi kalkmayınca yuksek açamadı malesef... oyuzden herkesin beklediğinden kötü bi açılış oldu...hayırlısı olsunbakalım..zaten çok gaplu guplu açması iyi olmaz derler genelde...

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ne diıon reis annamadım ?halknbankasında kyde kalan son mallarıda almadan gitmeycek mi dion?o gün bugun mu yoksa...
    Çok zor yerden sordun tarkank abi, o tahtanın sipekisi biraz denüşük, mesela ben olsaydım iki tavan çektirirdim bu mıy mıy sipek hala mal satmakla meşgul diye düşünüyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    thyaoda pcr testi kalkmayınca yuksek açamadı malesef... oyuzden herkesin beklediğinden kötü bi açılış oldu...hayırlısı olsunbakalım..zaten çok gaplu guplu açması iyi olmaz derler genelde...
    DSO 1.5 ay içinde Avrupa nın yarısının omikron alacağını ifade etti. THY ve havacılar konusunda extra temkinli olmak gerekebilir bu dönem

7. Varlık fonu şirketleri hareketli. Hayırdır?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

8. Günaydin arkadaşlar
    Beklenenden kötü bir başlangiç
    her an satış gelebilir gibi bir şekil var
    Şuan ereğli piyasayı net bozuyor

Sayfa 968/1002 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz