30 dk. içerisinde bu mesajdan hemen sonra yazacak ilk üyemizi de imkanlar dahilinde tebrik edeceğim.![]()
30 dk. içerisinde bu mesajdan hemen sonra yazacak ilk üyemizi de imkanlar dahilinde tebrik edeceğim.![]()
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Tebrikler arkadaşlar
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Son üç sayfayı denedim dediğiniz gibi kimseye işlemiyor.
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günün 1° :xlsofd http://www.hisse.net/topluluk/showth...36#post2025236
günün sonuncusu :DJKARIZMA06 http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post2025284
TEBRİKLER.....
6 Yıllık esems aşkımı BİST bugün sona erdirdi.Kottan çıkartarak...6 yıl öncesinde 50 bin TL yatırmıştım..4.70 lerden almışlığım var.O zamanlar iyi kötü bir eve alınabiliyordu.Üstelik krediler çekerek almıştım.bugün 5bin TL.Enflasyon farkları ve kredi faizleri de cabası..Üçkağıtçı bir patrona denk geldim.Zaten üçkağıtçı patronları bulmakta üstüme yoktur.
Kapanan tahtalarım....aktaş,egyo,asyab,esems.... Tabii bu duruma düşmemde elbette benim suçum var da denetleyici kurumların hiç mi suçu yok...Bu dünya da bunlarla maalesef uğraşılmıyor (uğraştırılamıyor)artık hesabı öteki dünya da...Ha bu dünya da hakkımı yedikten sonra,öbür dünya da alsam ne yazar...O da başka.Ben bu dünyada eşimden,çocuğumdan gizlemişim yatırım yapmışım.Öbür dünya da mı yiyeceğim paraları artık.Allah sebeb olanların topunun........
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri