Sayfa 969/993 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

bu aralar pazara markete giden var mı...

taze gıda fiyatları yine roketlemişeler.

bahaneler

Hale gelen mallar kısıtlı ,pazarcılar-manavlar ve marketlere az alın deniliyormuş ,kalanlarda tırlarla deprem havzasına göneriliyor...
    bu nedenle pazarlara çoğu esnaf gelmiyor, mal fiyatları yüksek ,elde kalır korkusu olsa gerek...

hala deprem havzasındaki köylerin ve fabrikaların durumu nedir , bir türlü aydınlatılmadı...

2.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    bu aralar pazara markete giden var mı...

taze gıda fiyatları yine roketlemişeler.

bahaneler

Hale gelen mallar kısıtlı ,pazarcılar-manavlar ve marketlere az alın deniliyormuş ,kalanlarda tırlarla deprem havzasına göneriliyor...
    bu nedenle pazarlara çoğu esnaf gelmiyor, mal fiyatları yüksek ,elde kalır korkusu olsa gerek...

hala deprem havzasındaki köylerin ve fabrikaların durumu nedir , bir türlü aydınlatılmadı...
    Benim akülü tekerlekli sandalye nin safir marka 60 amper jel akü depreme kadar bütün internet satıcılarında vardı şuan hiç birinde yok. Ya bağış yaptılar komple ya çok talep var ya da fiyatı artacak o yüzden yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim akülü tekerlekli sandalye nin safir marka 60 amper jel akü depreme kadar bütün internet satıcılarında vardı şuan hiç birinde yok. Ya bağış yaptılar komple ya çok talep var ya da fiyatı artacak o yüzden yok.
    Acil lazımsa İzmir’de araştırayım sizin için.
    Nerede satılır bu akü?
    Medikal firmalarında mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi sorumludan önce adam gibi şehir bölge planlaması yapılmalı vinç kepçe bile giremiyor dapdaracık sokak sağlı sollu 5 katlı bina

İstanbul'da olsa hayal bile edemiyorum her yer kokar defnetmek için bile yetişemezsiniz enkazı kaldırmaya.
    Doğru tabii, ama o geçmiş artık, Batman dostum, mesela şöyle 50 ler 60 lar milletin yorganla , İstanbul'a geldiği, köyden indim şehire yılları, kınamak için demiyorum, hazine arazisine millet gecekondu yapıyor, devlet bakıyor , seyrediyor, insanlar, göze batmayacak şekilde 60 m2 dar bölümlere gecekondu veya ev yapıyor, halbuki devlet araziyi 500 m2 kişi başı şeklinde , parkı bahçesi planlı bedavaya yakın verseydi bu dar sokaklar vb olmazdı o gün park vb yapılmasına da ihtiyaç yoktu , yeri belli olsun yeterdi , sokak genişliği 10 m ve üzeri olsaydı arazi mi biterdi , hala İstanbul u parsellemeye çalışıyorlar.Devlet kendi halkına arazileri üretip sadece altyapı ücreti alarak bedava vermeli, Suriye Afgan vb, hariç , tabii.

Bugün bu yüzden kentsel dönüşüm de yapılamıyor, Adam 60m2 ye 5 kat çıkmış şimdi de 5 daire istiyor 4 çocuğu var, herbirine bir daire, bunu yapan da halis Akp li zevat. İstanbul için, Bakınız Esenler, bağcılar , güngören.

Bu durumda 5 , 6 m lik sokağa ne itfaiye ne ambulans giriyor, oksijen bile giremiyor .

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Acil lazımsa İzmir’de araştırayım sizin için.
    Nerede satılır bu akü?
    Medikal firmalarında mı?
    Abi safir markanin bir anda kaybolmasına 60 amper için garip geldi kredi kartı dönsün 40 amperligini alacağım safirin. Safir marka bizim için çok kaliteli hem km yapıyor hem uzun süre kullanılabilir. Belki deprem bölgesinde elektrik olmadığını için firma tarafından oraya bağış yaptılar belki orası için bir bağışçı tarafından alındı hepsi bilmiyorum alternatif amperi alacağım bir hafta sonra. Muhtemelen deprem sonrası bazı ürünlerde sorun olacak benim için akü elzem.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi safir markanin bir anda kaybolmasına 60 amper için garip geldi kredi kartı dönsün 40 amperligini alacağım safirin. Safir marka bizim için çok kaliteli hem km yapıyor hem uzun süre kullanılabilir. Belki deprem bölgesinde elektrik olmadığını için firma tarafından oraya bağış yaptılar belki orası için bir bağışçı tarafından alındı hepsi bilmiyorum alternatif amperi alacağım bir hafta sonra. Muhtemelen deprem sonrası bazı ürünlerde sorun olacak benim için akü elzem.
    Akünün fotoğrafını veya tam modelini falan gösteren ilanını bana özelden atın, araştırır yardımcı olmaya çalışırım.

7. Buraya koyuver bizde bakalım

8. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...malar-42216568

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Bu depremdeki birinci önceliğimiz arama-kurtarmadır. Kendi ekiplerimiz dahil tüm kuruluşlar sahadadır. Sahada olmayan ekip yoktur" dedi. Bakan Soylu deprem bölgesindeki yağma iddiasına ilişkin "1-2 münferit durum söz konusu. Onlar da tespit edildiler. Türkiye'de böyle bir durum yoktur. Bu olayları böyle bir durumda büyütmek bize karşı değil, vatandaşımıza karşı yanlıştır" ifadelerini kullandı.

Sayfa 969/993 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •