Sayfa 969/1015 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2023 sonu böyle bir öngörüm olmuştu 2024 için yeni halka arz olmuş hikayesi olan çok zıplamış tahtalardanda böyle haberler gelebilir.
    Bu yeni arzlara bakıyorum bende. Beklentisi olan, bedelsiz potansiyeli olanlar eğer biraz alım fiyatına gelirse bir kaç tanesini alıp kenara atacağım. Ama biraz pahalı fiyatları şu an. Düşer mi onu bilemiyorum tabi..Henüz şirket bulamadım alacak...

Bedelli veren çakallar da çok olur. Spk o kapıyı ardına kadar açmaz inşallah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOB 50 puan yukarıda...Ya eşitlenecek ya da uzlaşma spotun epey üzerinde olacak.

Eşit olmak zorunda değiller.Bunu da görmüştük.

Neydi yönetmelik:Son 30 dakika mıydı?..rastgele seçilen bıst30 dan 10 hisse vs vs....

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    (fiyat oralarda iken mavi 923900 idi )

923xxx lere gelip motoru bağırttırmaya başladı...
    TÜPRAŞ'ı 163 ten 164 e çizdi orda

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eveeet... tüpraşçının kucağına oturduk bakalım, nolacak
    tabiki onu hemen gördük... tek kağıt ile bist fışkırtmaya kalkarsan, adamı öperler... hemde fena

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu yeni arzlara bakıyorum bende. Beklentisi olan, bedelsiz potansiyeli olanlar eğer biraz alım fiyatına gelirse bir kaç tanesini alıp kenara atacağım. Ama biraz pahalı fiyatları şu an. Düşer mi onu bilemiyorum tabi..Henüz şirket bulamadım alacak...

Bedelli veren çakallar da çok olur. Spk o kapıyı ardına kadar açmaz inşallah
    katalizör olarak belli tahtaları nisan mayıstan sonra kullana bilirler.
    enerjilerden beklediklerim var ve hikayesi olan yeni halk arzlardan.
    Thy ne dersin bedelsiz 3.çeyrekten sonra katalizör yaratmak için şartlar uygunmu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    zavallısn işte böbreğini satacak kadar ömrün satmakla geçmiş .
    kot kafalı olduğundan senin gibi saçmalar insan ekstre diye tutturmuş düşkün abka.
    spot mal taşıyanın ne ekstresine bakıcan çok zor birşey mi miktar kapatıp buraya atmak düşkün apka,
    vıop ta böbreğini satıp burada long olduğunu sen yazdın dünde bant yazdın altı stoplos olurum diye ne anlatıyorsun düşkün apka,
    ..
    Daha dün yazdı don gömlek long 9800 altı stop olurum diye , adam ağır derecede mitomani hastası , bide garibim 6 ayda bir 50 bin lira üstü kâr yapar hemen yapıştırır buraya benide yok saymayın gibilerinden
    Önce sağlık , ikinci sırada para...

saat 20:30

5 liği çok erken daralttı bugün... dünkü gibi yapmadı,

ekşın iz looding

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    TÜPRAŞ'ı 163 ten 164 e çizdi orda

tabiki onu hemen gördük... tek kağıt ile bist fışkırtmaya kalkarsan, adamı öperler... hemde fena
    Neyi görüyon çıtak dayucuğum eğer bistte açığa satış serbest olmuş olsaydı bugün çoğu tahta ya devre keser yada tabana yapışırdı. Herif damperliyi dayamış senin en kral tahtan aselsi bile amele sümüüü gibi yapıştırdı yere, gelmiş benim tüpe laf ediyon gıcık mıstık gibisin az ötede oyna, başka kaat mı yok
    Hamdım Piştim Yandım

8. Coinlere kayuyular

Sayfa 969/1015 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •