17 aralık itibarı ile yabancı takası %4,75 oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
17 aralık itibarı ile yabancı takası %4,75 oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
25 Aralık itibarı ile yabancı takası % 5.17 ye yükseldi
Verimlilik odaklı çalışma prensiplerimiz doğrultusunda, İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi , Merkez Mah. Silahşör Cad. N42/1 Şişli/İSTANBUL (adres kodu : 3374819666) adresinde Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hilton Bomonti Desa şubesi ünvanlı mağazamızın 25.12.2018 tarihi itibari ile kapatılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
haber geldi
bir ades klasiği yaşatabilir intibası uyandırdı
on da da böyle haberler çok gördük
ancak arada ciddi bir fark var
desa satımı olacaksa lamicimi yapmaz derim ve desa tekelinde deri sektörü
deri sektörü de turizmle dolaylı yönden derin bir bağı bağı var turist verileri iyi geldikçe bu kur ile öylede olacaktır vin vin vın
ytd yazdıklarım beni bağlar
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
Bugün ( 26/12/208) itibarıyla yabancı takası % 5.66 ya yükseldi.
TEB hemen hergün mal toplamaya devam ediyor...bugün de 20k net alışı var...Teb Yatırım ve Teb Banka son 1 ay içinde 764k mal toplamış...ayrıca Deutsche Yabancı da son 1 yılda sıfırdan 430k mal sahibi olmuş...bu alışları hayra yoruyor ve çok önemsiyorum...
bugün 2.07 geçilmezse biliniki boğayı düdüklemişlerdir yarına hamile kalır genelde de boğalar inek doğurur direk sağımlık
ytd
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
Sayın Tİmmuçın, 27 aralık tarihli YABANCI TAKASI; direkt Matriks takas dağılımını DEUTSCHE bank (%2.5 ) ve sadece yabancı takasını kabul eden TÜRK EKONOMİ bankası ( %3.14) dağılımının toplamı olan % 5.64 olmuştur. Yarın çok daha yüksek bir oran göreceğimizi sanıyorum. (TEB yatırım ise sadece yerli takasları saklıyor) Selam ve saygılar
Yer İmleri