Sayfa 97/169 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Altın vurus v

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by TomBombadillo Yazıyı Oku
    Babo abi, benim senin grafikten anladığım sarı ışıktan sonra kırmızı yanar...

Lakin başlıktaki bazı arkadaşlar sarıdan sonra yeşil yanar diyor...Sen deyiver gari..Sarıdan sonra ne yanar..?

Bu arada benden söylemesi....bu tavşan denilen arkadaş kuzu olabülü..Zaten ikisi de kürklü birer hayvanat ve ikisi de beyaz...Grafikleri de aynı...Yani benden kaçmaz
    Haftasonu bir graik atarım (yorumsuz) anlayan anlar.

Guzu, kalktı 2 tane “acemi” GANN grafiği koydu, sonra ustası (yani ben) 1 tane “doğru” GANN grafiği koydum, ve mesaj alındı, GANNLI grafikler bitti.

Söylemek istediğim şu;
    O postlu nikli arkadaş “harika grafik okur” ama Çİ-ZE-MEZ!

Hele Tavşan nikli arkadaşın “bakış açısına-grafiksel anlamda-sahip olması ve TA ya dökmesi” mümkün değil!

Onun yapacağı çizilen grafikleri “okumak” ve alıp kullanmaktır.

GANNdıramaz, GANNdıramadı zaten!

Takip ettiği ve (Arada bir kötü TEKLEYEN bir 50 otçusu var) o ne derse o yönde pozisyon alıp duruyor.

Kendinden birşeyi yoktur yani.

(Uymuş bir imama kısacası)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Haftasonu bir graik atarım (yorumsuz) anlayan anlar.

Guzu, kalktı 2 tane “acemi†GANN grafiği koydu, sonra ustası (yani ben) 1 tane “doğru†GANN grafiği koydum, ve mesaj alındı, GANNLI grafikler bitti.

Söylemek istediğim şu;
    O postlu nikli arkadaş “harika grafik okur†ama Çİ-ZE-MEZ!

Hele Tavşan nikli arkadaşın “bakış açısına-grafiksel anlamda-sahip olması ve TA ya dökmesi†mümkün değil!

Onun yapacağı çizilen grafikleri “okumak†ve alıp kullanmaktır.

GANNdıramaz, GANNdıramadı zaten!

Takip ettiği ve (Arada bir kötü TEKLEYEN bir 50 otçusu var) o ne derse o yönde pozisyon alıp duruyor.

Kendinden birşeyi yoktur yani.

(Uymuş bir imama kısacası)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın bikmisbroker..
    Alıntıladığım yazınızda ,bahsim geçmiş ve beni onore etmişsiniz...Çok teşekkür ederim ..
    Beni kıyasladığınız kişi kimdir..? Bilemiyorum ve tanımıyorum ..Ama gene de sizden böyle iltifat almak beni çok mutlu etti..
    iyi geceler herkese..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
    Dr Sensin Sn Babo,

Birisi imam, birisi bekçi...

Birisi sabaha kadar ezan okur, diğeri düdük öttürür..

Devamı watsapta..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by TAVŞAN Yazıyı Oku
    Sayın bikmisbroker..
    Alıntıladığım yazınızda ,bahsim geçmiş ve beni onore etmişsiniz...Çok teşekkür ederim ..
    Beni kıyasladığınız kişi kimdir..? Bilemiyorum ve tanımıyorum ..Ama gene de sizden böyle iltifat almak beni çok mutlu etti..
    iyi geceler herkese..
    Sayin Tavsan,

Grafiginizi ve "bakis acinizi" gercekten begendim,
    Lutfen Bu topikde "ara ara" calismalarinizi paylasin.

Bir ricam daha var, "gencsiniz ve heveslisiniz belli, Lutfen grafiklerinizde aciklamalarda olsun" olur mu?

Tesekkur ederim.

Not;
    O kiyaslama yazisi degildi.
    SAHiBinin anlayacagi sekilde yazmak zorundaydim.

Hos size "davet filan da" gelir yakinda, gel burada grafik paylas diye.

O zaman tanirsiniz, merak etmeyin, acele de etmeyin.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Dr Sensin Sn Babo,

Birisi imam, birisi bekçi...

Birisi sabaha kadar ezan okur, diğeri düdük öttürür..

Devamı watsapta..
    Super bir fikraymis.
    Okudum, ve gule gule kasiklarima agrilar girdi.

Sagol.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
    Sayın BaBo sizin nezdinizde size ve cevap vermek isteyen diğer forum kullanıcılarına bir sorum var.

MSCI Turkey endeksinde olan oynaklıklar bizi ne oranda etkiliyor/etkiler?

Ayrıca dün 40,480 dan kapatıp -0,480 puan düşen ve -1,17% kaybettiren endeks kapanış sonrası 42,150 puan ile +1,670 yükselip +4,125% kazandırmış görünüyor. Bu endeks kapalıyken işlemleri kim yapıyor? Kapanış sonrası bu rakamlar ne kadar sağlıklı? Amaç ilk işlem günü için alıcı bulabilmek adına kapanış sonrası havuç mu gösteriyorlar?

Anlamadığım, anlamaya çalıştığım bu durum için yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar...

7. Altın Vuruş bittiyse topik kapanıyordu eskiden.

Kapanacak mı şimdi bu durumda ?

8. Altın Vuruş bittiyse topik kapanıyordu eskiden.

Kapanacak mı şimdi bu durumda ?

Sayfa 97/169 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •