Bu kadarda net yazilmazki Sayin Babo) . Saygilar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadarda net yazilmazki Sayin Babo) . Saygilar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdığım mesajlar ve paylaştığım grafikler şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Simdi, geldigimiz NOKTADA "USDTL yi ve FAiZ'i" izleyecegiz.
Bu arada da zaten BiST duzeltmesini yapacaktir.
Sahne onlarin (USDTL ve FAiZ)
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
grafikler..pulcuklar..çizgiler..
bize çok şey söylüyor..
tmm..
bir de orta vade nereden nereye gelindiğine bakılmalı..
eğer Zarrab davası etkisiyle..euro bazlı..30.da..27 euro.lara kadar inilirse..
trendin de 2017 yılbaşında 23 euro.dan başladığını da hesaba katarsak..
euro bazında sadece 4 eurocuk(yani yüzde 17 falan) kazanmış olacak OV yatırımcılar..yerlerinden kıpırdamayanlar..
eee ne anladık bu işten..faiz de o kadar veriyor demeyelim..euro bazında iyi para..
bir de önden giden bankacılık endeksinde tepeden malı bırakabilenler..onlar çok daha iyi durumda..
borsa ömür törpüsü desek de çalışmalı..çalışmalı..çalışmalı borsayı öğrenmek için..
çünkü..oturduğun yerden beyin gücüyle iyi para bırakan başka bi işkolu yok..
Teşekkürler babo abi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah razı olsun usta
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yükselişte olan bir Borsa'nın düşeceğine kimse inanmaz. Insan Yükseliş sırasında elinde ki malı vermek istemiyor. Düşerken ise tam tersi sat Kurtul . Bunu buraya yazıyorum. Ama kendim bile uygulayamıyorum. Sanırım hormonlar ile alakası var [emoji3].
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri