Originally Posted by Tengri Han Formüllerle konuþmayý seviyorum... Mühendis orjinli olmamdan kaynaklanýyor sanýrým... Þöyle bir formül doðrumudur? "Gösterge Tahvil=Enflasyon Oraný+Reel Kazanç" veya "Gösterge Tahvil =Enflasyon Oraný+Risk Primi...(CDS)" O zaman bildiðimiz rakamlarý yerine koyalým ve önümüzdeki 1 yýlýn enflasyonunu bulmaya çalýþalým...... 26,70=X+5,2(cds) X (enflasyon)=26,70-5,2 Ensflasyon Oraný=21.50 Ne yani YABANCILAR bir yýl sonra %21,50 enflasyon oraný mý bekliyorlar ?(tabi kurlarýn burada kalmasý durumunda) Eyvah eyvah eyvah... Allah ým sen ülkemi koru... saygýlar/baþarýlar Gösterge Tahvil =Enflasyon Oraný+Risk Primi(CDS)+Reel getiri Bence böyle olmalý ki geriye bir getiri kalsýn Enflasyon zaten deðer kaybýndan dolayý gidiyor CDS ise sigortalama maliyeti için gidiyor
Originally Posted by yuji Gösterge Tahvil =Enflasyon Oraný+Risk Primi(CDS)+Reel getiri Bence böyle olmalý ki geriye bir getiri kalsýn Enflasyon zaten deðer kaybýndan dolayý gidiyor CDS ise sigortalama maliyeti için gidiyor Sn Yuji Öncelikle katkýnýz için tþk ederim... En iyisi Sn JonDowes e soralým,en doðrusunu o bilir... Ben sormaya gidiyorum gelirim birazdan... saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Originally Posted by elma O halde dün çekeceðimi bildirdiðim halde hesabýmdan dolarlarý TCMB vermediði gerekçesiyle neden hala bankadan çekemiyorum? Tehlikeli sularda yüzüyorlar. þaka gibi bir durum yabancý para veren atm lerden çekmeye çalýþsan bu yöntem iþe yarar mý acaba ?
Originally Posted by 111222333 þaka gibi bir durum yabancý para veren atm lerden çekmeye çalýþsan bu yöntem iþe yarar mý acaba ? TCMB vermiyorsa nereden bulup ATM'ye koysunlar?
Originally Posted by epikurus Albayrak ;artýk dolar güvenilirliðini yitirmiþtir.. Dolar garantili ne varsa, Torkis gaymeye cevirelim de bakalim, ne deyecekler? Madem guvenilmez para, dis borclarimizi gayme ilen odeyecegimizi deklare et!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by epikurus Albayrak ;artýk dolar güvenilirliðini yitirmiþtir.. alay ediyor resmen onun için 1 dolar 7.15 tl bunu demesi için 1 dolar = 1 tl yapmalarý lazým
Originally Posted by epikurus Albayrak ;artýk dolar güvenilirliðini yitirmiþtir.. Ýnandýk bozduk dolarlarý
Offffff yaww.... Gösterge tahvil 26,70 olmuþ Allah kahretsin hergün yükseliyor yaw... Allah ým sen ülkemi koru... saygýlar/baþarýlar
Forum Rules
Yer Ýmleri