Sayfa 97/1527 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Bu mahkeme işi çabuk bitecek gibi görünmüyor.
    Aşagı yönlü seyir bir süre devam eder.
    Sonra yıl sonu bilançoyu yavaş yavaş almaya başlarlar.
    Tam bir sinir harbi.....

2. Bu pastayla % 3 düştü...

bu 2 papaz +3 den -5 görmesine nasıl izin verdiler hayret edilecek bişey..kozal yazdı 55,20 ye 150bin alışı..gel basın dedi resmen.hırsızlarda basamadılar..ama özellikle ipek sanki batan gemi gibi yırttı kendini..milyon milyon mal satsalar anlıcam..para girişi varken yapıyorlar bu oçluğunu..okadar şerfsz yerli güçlü varki..5,99 kademesine sürekli alış gelince 6 ya 200 bin satış yazdı.makineler aşağı bassın diye..hırsız evlatları.6,19 ort..5,92 kapanış.%4 den fazla ortalamanın altında kapanış yaptırdılar.
    dava desen ertelenmiş..6,15 civarı duyulmuş..6 gösterip.tekrar 6,15e çıkmış..ee daha ne sonlara dogru basıyorsun..yenimi duydun oç..
    en önemlisi dogru zaman.

4. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Eeeee ortak bu düşüş neyin nesi tacirlerin yapı kredinin o çocukları rabotlar mi yarını cidden merak ediyorum citi bu işe el atarsa sabah seansı gibi olur mu
    Saymadım ama 5. Kez söylüyorum sanırım. Kısa vade mahkeme beklentisi bitti. Mahkeme bir beklentiydi ceza alsaydı tavana doğru gidip dönerdi yarın. Almadığı için direkt eksi yazdı. Her halükarda düşeceğinden bahsettik. Aynı bilanço geldiğinde nasıl satar bu da öyle işte. Ben sattım ama bu gel gitler düzelsin bir kaç güne yine direnç üstüne kalırsa pozisyon arttırırım. Çok panik ve gergin adam var hissede. Tam by nin istediği profil.

Bugün mahkeme ertelenirse böyle olacağını sokakta borsadan anlamayan adam bile bilirdi. Neden şaşırdınız anlamadım açıkcası. Malda kalanlar ya temelcidir ya bu in çıkları umursamıyordur serüvenin sonunu bekliyordur. Ha bir de buradaki bazı ortaklar gibi mahkemeden ceza alacağını bekleyip, sonra ufak ufak süzülünce ne yapacağını bilemeyenler var. Onlar da biraz daha sabretsin işte napalım. Dua edin beklentisi bol bist30 hissesindesiniz.

Sent from my iPhone
    Son düzenleme : Akadian; 17-01-2019 saat: 19:38.

zararına sattırdıkları şeker..260bin tane vermiş..
    garantide büssürü malı zararına sattı..
    okadar çok açıkçı varmışki kapatan..tacir-gedik-iş-phlip-vakıf-yapı-turkis.

en önemlisi dogru zaman.

.............KOZAA.................

yarın endeks aşağı giderse, bir darbe de oradan yiyebiliriz.

..............İPEKE......................

Sayfa 97/1527 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •