Sayfa 97/495 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 769 - 776 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    çıktıgımda sana ekstremi gönderiyim,bir daha ğündelikle ince haseblarla ugraşmasın..
    Tamanndir üstadım gönder

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Karadumanin bahsettiği olay başladı teb şirket adına hisse almaya başladı yanlışım yoksa

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garip kardeş yazdıklarının sonuna yanlışım yoksa diye yazma Allah aşkına. Yanlışın olsa ne olacak? Burda bilgi alışverişi yapıyoruz yarışmıyoruz. Ayrıca herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Tabi ki yanlışımız olabilir ama üslubunca yazıp birbirimizi düzeltiyoruz. Birileri hâla kendini ilkokulda sanıyor. Sen o birilerine bakma.

3. http://share.matriksdata.com/share.a...08262122382203

Yürü be teb çok mal toplamış
    Ne çok malını verecek varmış.

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. kim ne kadar topladı bilmiyorum, borsadan ayrılacak olan kağıtta teknik işe yararsa bir tepki hareketi hazırlığı var..
    halbuki 20.12 den borsadan ayrılacak şirket neden tepki yapsın değil mi ( !! )

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kim ne kadar topladı bilmiyorum, borsadan ayrılacak olan kağıtta teknik işe yararsa bir tepki hareketi hazırlığı var..
    halbuki 20.12 den borsadan ayrılacak şirket neden tepki yapsın değil mi ( !! )
    Sayın karaduman kimsenin mal verdiği ni sanmıyorum.. reklam kokan görüntüler

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. kottan ayrılma döneminin direnci 26
    olur olmaz uçar uçmaz bilemem..

7. şirketin isim değiştirerek tekrardan borsada işleme devam etmesi mümkün müdür acaba..örnek; boyner= boyp
    Son düzenleme : KARADUMAN; 26-08-2019 saat: 22:39.

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şirketin isim değiştirerek tekrardan borsada işleme devam etmesi mümkün müdür acaba..örnek; boyner= boyp
    karaduman bayaga ama bayaga cok tectubesiz oldugun ne cok belli.boyner kotdan cikti be geri donmedi.boyner perakende zaten vardi piyada.Allah askina surda emin olmadigin yazilar yazma.millet sen den bikti.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 97/495 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •