Sayfa 97/650 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 769 - 776 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bence herşey daha erken.
    Hala zarar yazılıyor hanelerde değilmi ?
    Şuda bir gerçek kimseninde maliyeti bugün ki 2.38 ler değildi ve kimsede yaklaşık %10 prim yapamadı.
    O yüzden izleyip yaşamaktan başka şansımız olamaz. Yada satılır gider hissemi yok mantığı ile 👍

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 17 kasım 2015 de borsada işlem görmeye başlayan bu hisse bir hafta sonra 47 milyonluk islem hacminden sonra birde bugün 41 milyon hacim gördü ve bu süreç içerisinde 5 tl üzeri olduğu tarihlerde bile böyle hacim olmadı sizce'de bu çok garip değil mi?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. günaydın herkese yine eksi açtık

4. Günaydın arkadaşlar,
    bugün ne yapacak bakalım...
    Moralleri bozmayın 2,57 yi aşağıya kırmazsa(benim şahsi yorumum)çok problem değil.Orada alıcı geliyor şimdilik dünkü kadar olmasa da hacim var.Gün uzun.Umarım zararda olan arkadaşlar telafi eder.

5. kansız kağıt görmediyseniz iyi bakın, böylesi çok denk gelmez piyasada...

6. Sizin tahta gerçekten çok ilginç
    Geçen hafta benim göstergeler al verdi aldım.Şimdi ne yapmaya çalışıyor izliyorum...
    Kamikaze mübarek...

7. pahalıdan verus sat ucuzdan vertu al operasyonu 0,095 ile çarp cukkaya at kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. haber sırası vertu da sanırım pay alım satım bildirisi olabilir smartiks olabilir kafein olabilir iklim olabilir yada biz battık yaşasın versu olabilir hikaye çok bunlarda icraaat yok karı düşüşte bir antlaşma sinyali yok ne bekliyorduk.kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 97/650 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •