asalak ruhlu insanlar bunlar işte,nedenir başka.
sn hayek rakamlarla açıklıyor,şirketin değerini,buna karşın hissenin geldiği yere bak.tam kepazelik,vurgun...
asalak ruhlu insanlar bunlar işte,nedenir başka.
sn hayek rakamlarla açıklıyor,şirketin değerini,buna karşın hissenin geldiği yere bak.tam kepazelik,vurgun...
maalesef resmen süründürüyorlar hisseyi sn. hürriyet
sadece referans bahçeşehir'deki daire ve dükkanların toplamının mali değeri şu anki piyasa değerinin üzerindedir.
ve daha teslimat olmadığı için 1 TL'si bile hasılata yansımadı
diğerlerini saymıyorum bile.
yarın değerleme raporlarının gelmesini bekliyorum. bir görüp ona göre pozisyon açmayı hedefliyorum.
ama şu anki piyasa değeri ile 1 milyar TL'nin bile neredeyse altına gelecek. Bugün tam 21. gün ve görünen bugunde kırmızı kapatmayı hedefliyor sanırım.
21 gün düşüş olur mu ? hakikaten ayıp denilen bir şey var diyeceğim de
"yatırım tavsiyesi değildir"
seermaye artırımı tarihi belli mi ?
ulan arkadaş hangi kağıda giriş yapmayı düşünsek sert oyak satışı ile karşılaşıyoruz.!!!
geçen rtalb de denk geldi , şimdide kiler töbe töbe ! sn. hissedarxd rtalb de sayıyordu ne güzel[emoji846]
gördüğüm kadarı ile bu oyak'ın satışlarının bitmiş olması gerekiyor.
11.11.21 / 17.12.21 arası : 7.1 milyon net hisse almışlar (ki bu tarihler arası 13 milyon lota kadar çıkmışlar ve ama son noktada kalan 7.1 milyon lot)
şimdi ise son 2 günde
04.1.22 / 05.01.22 arası : 6.4 milyon nette hisse satmışlar. ama alım satım farkına bakıkınca bir miktar 500-600 bin lot küçük yatırımcı almış gibi duruyor. Kısacası oktanlı satış bitmiş olmalı.
bu ne zırva ticarettir be arkadaş. ciddi zarar yazılmış duruyor.bu hesaba göre oyak satışı bittiğine göre , ve piyasa fiyatı da bedava kaldığına göre yarın artık pozisyon açmaya başlayabiliriz sonunda "yatırım tavsiyesi değildir"
Son düzenleme : hayek; 05-01-2022 saat: 21:24.
satış bitti sn. bawer
ama oyak satışı , tek tek saydım[emoji846] ama 200-300 daha varsa vardır belki arada o da rakaö değil zaten ky belki de adam 1 yıl bekleyecek
ama bu hisseye mi ? özderici mi ?
özderici yıl sonu 600 kar garanti, piyasa değeri 417 milyon
fk : 0.7 olacak
kilerden vazgeçtim gibi"yatırım tavsiyesi değildir"
Yer İmleri