Sayfa 97/700 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5596 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Beş yıldır buradayım. Bundan nadir kazandım çok kaybettim. Nasip olmadı ağır ameliyatlar geçirdim beş yıldır 10 kez her birinde çıkamam diye sattım. Ameliyat öncesi düştü. Sonra yükseldi ben aldım düştü. Nasip olmadı. Çok iyi biliyorum bunu ama bu çiti robotu süper para kaldırdı onu iyi biliyorum. Buna da müsade eden sahipleri. Son bes günde yabancı milyonu buldu gibi satış. Alanlar dağılmış küçük küçük dolar düşerse bilanço da zarar yazar satmak için bahane psikolojik. 30 lira olsa ucuz olan kağıt için hedef koymak zor. Milletin anasıni belledi. Çiti izin vermiyor. Düşünce alıyor artık çıkar diyorsun başlıyor satmaya nefes aldırmıyor. Bölünme ve temettü hatta bilanço hepsinde sattı serefsiz burnumdan getirdi. Sadece temettü de aldığım da ettiğim zarar arabamı yedi. Burda bir tavsiyem olacak. Bir kredili iki ihtiyaç olan parayla buna bulaşmayın.

Kredili yada ihtiyaç olan parayla, buna değil borsaya bulaşılmaz.

3. Buna ozellikle bulasilmaz,bu hissede para kazanmak gercekten zor , ucuz ama surundurmeden Imkansiz . Gundem de Algyo icin terse donuyor Algi olarak

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Beş yıldır buradayım. Bundan nadir kazandım çok kaybettim. Nasip olmadı ağır ameliyatlar geçirdim beş yıldır 10 kez her birinde çıkamam diye sattım. Ameliyat öncesi düştü. Sonra yükseldi ben aldım düştü. Nasip olmadı. Çok iyi biliyorum bunu ama bu çiti robotu süper para kaldırdı onu iyi biliyorum. Buna da müsade eden sahipleri. Son bes günde yabancı milyonu buldu gibi satış. Alanlar dağılmış küçük küçük dolar düşerse bilanço da zarar yazar satmak için bahane psikolojik. 30 lira olsa ucuz olan kağıt için hedef koymak zor. Milletin anasıni belledi. Çiti izin vermiyor. Düşünce alıyor artık çıkar diyorsun başlıyor satmaya nefes aldırmıyor. Bölünme ve temettü hatta bilanço hepsinde sattı serefsiz burnumdan getirdi. Sadece temettü de aldığım da ettiğim zarar arabamı yedi. Burda bir tavsiyem olacak. Bir kredili iki ihtiyaç olan parayla buna bulaşmayın.
    Öncelikle geçmiş olsun dostum sağlıktan gerisi yalan ama bu hissede bende uzun yıllardır varım alıp hiç işlem yapmadigim hesapta iyi prim yapmış ama al sat yaptığım taraf tam bir facia nasıl beceriyorum tepeden alıp dipten satmayı bende anlamadim bu senette grafik hikaye dip stop falan filan tam bir tuzak aşagi kırdı diyorsun stop oluyorsun kağıt gidiyor direnci kırdı gidecek diyorsun kafasına basıyorlar bunlara yem olmamak için en güzeli ya hiç bulaşmamak yada alıp kenarda beklemek ben son 1.5 aydır tüm portföyü al sat yapmamak şartıyla algyo yaptım sattığım senetler uçtu gitti yapacak birşey yok nasip deyip bekleyeceğim

5. Birde borsada
    1)KREDİLİ İŞLEM İLE
    2)ACİL LAZIM OLABİLECEK PARA İLE
    3)EŞİNİZDEN HABERSİZ (gerçi haberi olsada ayrı bir sıkıntı yok altin yapsaydın yok döviz alsaydın dır dır olsada haberi olmalı bence)

Bende 2008 de çok fena yakalandım lazım olacak para ile girmiştim bir kısmını ciddi zararla satmak zorunda kalmıştım ama 2 yıl sonra kalan param tölare etmişti çok sıkıntılı bir dönem yaşamıştım onun için borsaya girerken yukaridaki kurallara uymak çok onemli

6. Ay sonu aksilik çıkmazsa çok büyük bir ödeme alacam,bu tahta için bile etkili olabilecek bir rakam,inş aksilik olmazsa ciddi manada yatırım yapmayı düşünüyorum,alan satan umrumda olmaz,al unut yapacam,umarım faydası olur...

7. Kagida asiri sayida ky girdi , bu rakamlarda beklettikce daha da mal kaptiriyorsun spek efendi , sur artik Sunu ileri de Herkes yolunu bulsun

8. Sn.ayasofya iyi bir konuya deyindi kendisine teşekkür ederim bu kâğıtta bence temel sorunumuz bu al sat yapmak her al sat da sermaye eriyor .karsimizda bizden kat kat tecrübeli bir sistem var tüm algoritmaları kullanıyor maalesef sistemin gelir kaynağı biziz şimdi tüm arkadaşlar algyo da yaptıkları işlemleri geriye dönük incelesinler ve geçmiş grafiklere baksınlar kağıt hiç en sonki dibin altına inmemis.

Sayfa 97/700 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •