Ben denemek için sadece 3 adet girdim alış emri tavandan. asla alamadım. Siz nasıl aldınız hocam
Ben denemek için sadece 3 adet girdim alış emri tavandan. asla alamadım. Siz nasıl aldınız hocam
Tavanlar devam ediyor.. İşlem hacmide dune gore düşük.. Satacak fazla mal kalmadıysa bir süre daha gıdecek gıbı...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Tavanda ne var arkadaşlar
Dünyanın en büyük fonları arasında gösterilen Norveç Varlık Fonu, Kervan Gıda’dan 4,7 milyon dolarlık hisse senedi alımı yaptı. Seçici ve uzun süreli yatırım yapması ile bilinen Norveç Varlık Fonu’un yatırımı Kervan Gıda’ya olan güveni ortaya koymuş oldu. Halk arza yerli ve yabancı yatırımcılardan gelen talepte firmaya olan güveni göstermişti. Yatırımcılar önümüzdeki günlerde işlem görecek olan Kervan Gıda’nın nasıl bir yön izleyeceğini merakla bekliyor.
Norges Bank’ın değeri 2017’de rekor kırarak ilk defa 1 trilyon dolar sınırını aşmıştı. Şu anda da 1,2 trilyon dolarlık bir büyüklüğü olduğu tahmin edilmektedir.
Dün akşam saat 18.15 de bugünün tavan fiyatından emir vermiştim emirlerin bir kısmı gerçekleşmiş bir kısmı bekliyor
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki sirada sen varsin
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Yer İmleri