Hayırlı olsun. Faaliyet karı güzel gelmiş. Ertelenmiş vergi geliri de kaymağı olmuş.
Sektörü yakindan takip edip yol gösteren ortaklara selam olsun.
Rüzgarımız bol olsun.
Hayırlı olsun. Faaliyet karı güzel gelmiş. Ertelenmiş vergi geliri de kaymağı olmuş.
Sektörü yakindan takip edip yol gösteren ortaklara selam olsun.
Rüzgarımız bol olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm ortaklara hayırlı olsun 6 aylık bilanço... 9-12 daha iyi gelecek inşallah...
175 milyon ertelenmiş vergi geliri sürpriz, kadayıfa kaymak oldu. Ama onu çıktığımızda dahi 350 milyon rakamı müthiş bir rakam. En verimsiz çeyrekte, satış gelirlerine AUF freni olmasına rağmen 1. çeyrek kadar kar üretmiş durumda şirket.
Ben dahil birçok kişi EPİAŞ'tan üretim değerlerini AUF ve YEKDEM'le çarpıp günlük dahi ciroyu bulabiliyor ve bunda yanılma olmuyor. Benim excel tablomdaki ciro ile bilançodaki hasılat neredeyse bire bir.
Sanırım hepimizin gözden kaçırdığı "Esas faaliyetlerden diğer gelirler" kalemi. Dip not 20.. bu dönem 88,6 milyon olarak bilançoya yansımış durumda... 3 aylıkta 27,3 milyon idi.
Kasada para çok ve dolar cinsinden. Bu kambiyo karı ve faiz üretiyor. 80,7 milyon kur farkı+5 milyon faiz.
3. ve 4. çeyrekte hem üretim fazla, hem AUF +YEKDEM daha yüksek, hem de kambiyo geliri ve faiz geliri kartopu şeklinde yükselecek..
Tüm ortaklara hayırlı olsun.
Yatırım tavsiyesi Değildir.
#EsRüzgarEs
Çok şık bilanço..
Hayırlı olsun 😊🧿
Mutluyum))))
Ufak bir tatile çıktım. Müsait olduğumda bakacam artık detaylara. Acelesi yok))
Hepimize hayırlı olsun.
Paylaşımımın linkini bırakmak istedim.
https://twitter.com/LRDR_ekofut/stat...05860923736065
Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır.
Satış hedefim olmayan paylarımdan bu şirket. Temettümü alır burada beklerim.
Finansal raporda "Taşpınar Birleşik Yenilenebilir Elektrik Üretim Tesisi (Yardımcı Kaynak Güneş Enerji Santrali İlavesi)" için 65 milyon tl'lik avans ödemesi yapıldığından bahsediliyor. 42 MW'lık hibrit ges projesiydi.
Daha önce yatırımcı ilişkilerine sordum lakin bir dönüş alamamıştım. Bu projenin ne zaman tamamlanacağını bilen var mı?![]()
Yer İmleri