Sayfa 97/1002 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    MHP disiplin kurulu tarafından ihraç edilen isimlerden birisi olan Atila Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski partisine ağır ithamlarda bulundu.

Kaya, TBMM ve yargının devre dışı bırakıldığını, hak ve hürriyetlerin tek adamın insafına teslim edildiğine işaret ederek, Darbeye direncimiz de böyle bir düzene isyan değil miydi? sorusunu yöneltti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...sozler-1871319
    herkes ihraç edilince doğruyu söylemeye başlıyor sanki niye ciddiye alalım önceden aklı nerede milletin.

2. selçuk geçer in videoları artar şimdi takipçi sayısı zaten bu kafayla para kazanması mumkun olmamıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Borsaya çakıp bi kerede kaldıracaklar gibi..halleri...ytd
    Sn. Achiles , bu hareketler çok tanıdık. Erken seçim ve sürekli gözden kaçırılan idlib teki ÖSO masrafları için alan açılmış oldu. Bu hafta kapanışı 8,81 üzeri yaparak , pazartesi sabah 8,90 üzerine getirilerek yine gariplere !! mal dağıtılacak gibi. Sonra teknik düzeltme diyerek 8,68 - 8,70 lerden toplarlar. Bu sürekli yapılarak güzel sermaye edindiler. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    herkes ihraç edilince doğruyu söylemeye başlıyor sanki niye ciddiye alalım önceden aklı nerede milletin.
    Aynen. Bu tipler çok tehlikelidir. Menfaat gruplarının içinde işler tıkırındayken ses çıkarmayıp, mama kesilince bağıranları ciddiye almayız. Esas etkin görevdeyken istifa etmek ve varsa bildiği yolsuzlukları ifşa edebilmek.

5. Herkesin 9,30 hedefine kitlendiği yerde tehlike oluşmuştur. Ben artık tradeyi keserek emekli oluyorum. Birazda BIST dersine çalışayım. Erken seçim dendiği anda hazır olmak lazım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Hmmm...Ressam dostum aldın aldın tamam bende de sattın sattın şu an yok...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn. Achiles , bu hareketler çok tanıdık. Erken seçim ve sürekli gözden kaçırılan idlib teki ÖSO masrafları için alan açılmış oldu. Bu hafta kapanışı 8,81 üzeri yaparak , pazartesi sabah 8,90 üzerine getirilerek yine gariplere !! mal dağıtılacak gibi. Sonra teknik düzeltme diyerek 8,68 - 8,70 lerden toplarlar. Bu sürekli yapılarak güzel sermaye edindiler. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Yani kurallı giderse öyle olur dedim ama, bu sefer Bist su koyverecek gibi yapıyor tuzak değilse tabi, yoksa 100 baz puanla hiç bir şey değişmez...

XU100..bu bir genişleyen diyagonalse, tam dediğiniz olur Sn Ressam...ytd

Sayfa 97/1002 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •