Sayfa 97/679 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by alltimeinvest Yazıyı Oku
    Dünkü info alısından sonra iş yatırım pabucun pahalı oldugunu anladı ve açıklarını yukarıdan da olsa kapatmaya calısıyor.
    Bende tam post atıcaktım bunun için, günlerdir satan İş bu fiyattan neden alıcı diye?? Gerçi bilemeyiz belki işten bireysel biri alıyor sonuçta yüzlerce kişi vardır

2.  Alıntı Originally Posted by alltimeinvest Yazıyı Oku
    Cok işlem olsada belirli hesaplar mutlaka başı cekiyordur.

17 Aralık büyük düşüşünden son 3 güne kadar 444k lotu 13.69 ile maliyetlenen iş yatırım yatırımcılarının son 3 günde 13,41 ile bu malı satacaklarını düşünmüyorum. Burada İş HSBC yi yoklamak için marj açıyor olabilir onun tavrını görmek için. Benzer şekilde Garanti de aynı işlemlerde görünüyor.

hocam burda da söyledigim gibi iş ve garanti birlikte hareket ediyorlar. Burada ben cıkıs yapacaklarını düşünmemiştim ancak az bir karla ciddi mal cıktılar. 14 ocak`a kadar toplarken 14 ocaktan bugüne cıkıstalar. Bunu da info alısı gördükleri için fiyatı yukarı cekip cıkıyorlar anladıgım kadarıyla.
    Son düzenleme : alltimeinvest; 02-02-2022 saat: 15:37.

3. arkadaşlar kurumlara takılmayın 16.45 uzerine atarsa filmin şekli değişir.soylediginiz kurumlarda bir çok yatırımcı var.
    bizim için onemli olan fon,gizemli yatırımcı ya da perea gerisi sadece anlık fiyatlara etki eder.
    ben hissemize guveniyorum kendi adıma hatrı sayılır adetlere sahibim benden tahtaya 1 lot yok aksine bugun alım yaptım deniz yatırımın yarısı bana ait.Saygılar bol kazançlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. Bugün kapanışı ben yapmaya çalışacağım 4 lot ile 😊

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Bugün kapanışı ben yapmaya çalışacağım 4 lot ile 😊
    Yaşlanmışız saliselerle olmadı :)

6. hemen hemen her gün son saniyelerde iş, garanti veya ak yatırım 10 kademeye yakın çizip öyle kapanış yapıyorlar..

7.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    hemen hemen her gün son saniyelerde iş, garanti veya ak yatırım 10 kademeye yakın çizip öyle kapanış yapıyorlar..
    Son 15 günün en iyi 3 satıcısı bunlar zaten.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Yaşlanmışız saliselerle olmadı :)

Hocam eskiden kaçırmazdın son saniye alımlarını. O dönem çok da uğurlu geliyordu. Bence her gün tekrarla. Son işlemi sen yapınca ertesi gün yükseliyoruz.

Bugünü de artı kapattık. Üstelik fon da yoktu , HSBC de. Ama buradan itibaren onlara daha çok ihtiyaç olacak çünkü kritik direnç seviyelerine yaklaşıyoruz.

USD olarak daha çanağın dibinden yeni döndük ve yolumuz uzun. TL olarak biraz kritik yerlerdeyiz ama bilanço gelince özelikle PD/DD keskin bir düşüş yaşayacağı için , psikolojik olarak ucuzlayacağız. Eğer net kar da 50-60 milyon arasında gelebilirse , o zaman güzel bir destek buluruz bu bilançodan.

Arkasından 2022 ilk çeyrek bilançosu beklenecek , o da çok büyük ihtimal rekor bir ciro ve net kar ile geleceği için bundan sonra çok daha sağlam ve ucuz rasyolarla devam edeceğiz inşaallah.

Uzun süre üstüne ilk kez İnfo yoktu bugün tahtada. O alıştığımız 40-50 bin lotluk alışını yapmadı. HSBC zaten son 2 haftada sadece 1 kere alım yaptı.

Bunların 2 haftada 1-2 defa kendilerini tahtada göstermeleri yeter bence bundan sonra. Özellikle hissenin güç kaybedip düştüğü bir dönemde sahneye çıkarlarsa gerekli mesajı vermiş olurlar zaten.

Bilanço 1 hafta içinde gelir sanırım. Güzel bir bilanço sonrası çok daha fazla fonun alıma geleceğini düşünüyorum. O zaman da sadece İnfo yada HSBC'ye bağlı kalmayız. Alım genele yayılırsa , o zaman kimin sattığının da önemi kalmaz.

Bilanço gelene kadar bu 1 hafta içinde biraz sıkı durup bu seviyeleri koruyabilirsek , o zaman bilanço sonrası elimiz daha rahat olacaktır. Ama bu dediğim bilançoda net karın 50-60 milyon arası olması halinde geçerlidir. 2021 sonu bilançosunda net kar 40-45 milyonun altında gelirse , o zaman biraz satış yiyebiliriz.

Günün güzel haberi , Citi'nin elinde çok az mal kalmış olması. Citi'nin elinde çok az mal var ve son 5-6 ayın zirvesindeyiz. Bundan sonra alımlara Citi ve Deutche de katılacaktır. Onlar alırken de hızlı çıkıyoruz.

Durum güzel. Yurt dışı endeksler kötü değil. Bilançolar gelmeye başladı. Endeksin düşmesi için çok sebep yok. Endeks yatay gitse bile bizim daha yolumuz var yukarı doğru. Özellikle defter değerimiz gelecek olan bilançoda hisse başı 12-13 liraları bulursa , o zaman 18 lira hisse değeri bile ucuz kalır sektöre göre.

Sayfa 97/679 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •