Originally Posted by
Huzur
dinledim konuşmayı....abi bunlar neden kapa bildirilmez ne kadar önemli haberler.....sağdan soldan buluyoruz hayret........birde endonezyadan fabrikayı denetime gelmişler acaba uzak doğu firmasımı....kendi adel çalışanlarıda bilmiyormuş.......gayet ketumlar.........meb ihalesinide alma ihtimalleri yüksekmiş.......haberler çok ama kapta bişey yok.......
Anadolu holding şirketleri böyle ketum. Ancak yeni genel müdür bunların dışında gibi duruyor. Amerikan girişimciliği olduğu için firmanın borsa ederinin yükselmesi onlar için bir başarı kriteri ve böylede olması lazım... Meblağların kesinlik arz etmemesi sebebiyle paylaşılıyor ancak geleceğe dair çok kuvvetli beklentiler yaratıyor.
Endonezya konusunu bilmiyorum ancak adel içinde 4...5 farklı kırtasiye segmentinin üretilebildiği yani içinde 4..5 farklı fabrikanın olduğu bir konsept patron zamanında 500 milyon dolar para harcayarak yaptırdı.. Güzel para harcadı
Sadece üç arsa satışından gelen 150 milyon dolar para buranın inşaatına gitmişti. Ancak yeterli olamadı birde büyük depo kiralanmak zorunda kalınıldı şimdi bu UNICEF ve diğer yurddışı satışlarının devasa boyutlara gelmesiyle ikinci üçüncü depo daha kiralamak zorunda kalacaklar.
Endonezyalılar belkide en modern tesis olarak inceleme yapmak üzere gelmişlerdir. Yada onlarda 200 ..300 milyon dolarlık sipariş vereceklerdir de ondan neyi nasıl ne kalitede üretildiğini doğru kaliteli mal aldıklarına emin olmak için gelmişlerdir.
Adele Allah tüm dünya pazarlarında yürü ya kulum dedi.... Birden bire tüm pazarlar açıldı ardına kadar
Hatırlıyorum ünicefe mal satacaz.. walmartta Ikea ya mal satıp amazonda da online pazarlara acılacağız.. Japonya'da Kore'de Malezya'da Endonezya'da Mısır'da fasta İngiltere'de adel rafları süsleyecek dediğimde çok çok az insan buna ihtimal verdi. Şimdi şüphesiz yine Acemlah doğruyu söyledi.... Deselerde ne kıymeti var? Ellerinde mal kalmayınca!
Velhasıl bence artık fiyat olarak tüm borsa tarihine gececek bir hareketin daha en başında olabiliriz..
Artık öyle 1000 lotun üzerindemslı olan 3..5 kişi kaldı. Ahmet'e mehmete 3000 yetmez bana 5000 yetmez.
Büyüsün bic gibi parker gibi 20 milyar dolarlık 30 milyar dolarlık şirket olsun ...Mademki tüm dünya pazarları Adele acıkmış mademki kşmsede mal kalmamış.... Yansın BIST yıkılsın 3000 ker 5000 ler...
Bol kazançlar arkadaşlar!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri