Sayfa 97/436 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3485 madde; 769 - 776 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

hocam, takaslara hiç bakmıyorum... Caroline (14.28)üzerine çıkmiş diye, barbun ağı ağı attım tekirede eyvallah.. ama çomar çıkarsa şansımıza.. 14.05 e kadar denizin dibi kum.. ağları saat 15.53 16.03 gibi toplarsam ne ala.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    hocam, takaslara hiç bakmıyorum... Caroline (14.28)üzerine çıkmiş diye, barbun ağı ağı attım tekirede eyvallah.. ama çomar çıkarsa şansımıza.. 14.05 e kadar denizin dibi kum.. iyi çalışmalar..
    Av yasağı var hocam, olta balıkçılığında istavrite razı olmak lazım.
    Bu mal değişim işi biterse telafi edecek diye düşünüyorum.
    Son düzenleme : bawer; 30-05-2023 saat: 12:54.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Arkadşalar benim tek yorumum zamanında ortak satışları ile ve çağrı fiyatları ile istedikleri fiyata inmeyen Karelden intikam alınıyor şeklindedir. Buna şirket yönetimi de müsaade ediyor. Bilançolarla destekliyor.
    Zamanında çok çabalamışlardı hatırlarsanız.
    Ama o zaman olmamıştı.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Av yasağı var hocam, olta balıkçılığında istavrite razı olmak lazım.
    Bu mal değişim işi biterse telafi edecek diye düşünüyorum.
    hocam biz yaz kış borsada avlanıyoruz.. hem ayağımıza su değmiyor. hem de eğleniyoruz..

Caroline Hauser ile birlikte Czardası çalarlarsa dinleriz..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Karelin grafiğinde pozitif uyumsuzluk artık bağırıyor, grafik vakit geldi diyor, mübarek! spek yeter bence yükünü almış olman lazım, grafikte çok bekletmeyeceğin görünüyor, çevik! hareketler bekliyorum sevgili spek...

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    hocam biz yaz kış borsada avlanıyoruz.. hem ayağımıza su değmiyor. hem de eğleniyoruz..

Caroline Hauser ile birlikte Czardası çalarlarsa dinleriz..

Teknikçileri sıraya girenlere kaynak yapanlar olarak görüyorum hep 2-3 göstergeyle hiç beklemeden hareketleri yakalıyorlar, valla helal olsun, işi biliyorlar.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Teknikçileri sıraya girenlere kaynak yapanlar olarak görüyorum hep
    evet svg dostum.. bu konuda yerden göğe haklısın.. bu ciddi bir haksızlık.. ancak borsa haklıya haksıza bakmıyor.. 26 yilda bunu öğrendim..

benim için kural basit....ya palanın elinden alacaksın, yada pala senin elinden alacak..

gsray almıştım.. bu gün final maçı var diye 9.11 satmadım... şu an 8.94.... bu yaklaşık 1 saatlik bir olay.. bunu güne, haftaya, aya vurdunmu zamanın paradan kıymetli olduğunu anlıyorsun..

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    evet svg dostum.. bu konuda yerden göğe haklısın.. bu ciddi bir haksızlık.. ancak borsa haklıya haksıza bakmıyor.. 26 yilda bunu öğrendim..

benim için kural basit....ya palanın elinden alacaksın, yada pala senin elinden alacak..

gsray almıştım.. bu gün final maçı var diye 9.11 satmadım... şu an 8.94.... bu yaklaşık 1 saatlik bir olay.. bunu güne, haftaya, aya vurdunmu zamanın paradan kıymetli olduğunu anlıyorsun..

Bilgi ve tecrübe olmadan bunu yapmak imkansız üstadım, onun için haksızlık değil bence, çok büyük kazançlar da yok ama kayıplar da yok.

Sayfa 97/436 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •