Sayfa 97/336 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 769 - 776 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    şirket izahnamede ne demiş.ben kullanılmayan rüçhanları almayı taahüt etmiş.bunuda 1liradan yaparım diyor.kabaca bu ortalama 1.41 gibi rakamlara tekabül etmekte.lunar dostumuzda yazmış.bu durumda rüçhanda kullanılmayanı kapıp bsoke de satışta gelmiyor.kasaya para giriyor.borçlar azalıyor.kasım 2017 devreye girecek bir tesis söz konusu.birde enerji yatırımı var tamamı heslerden oluşan isterse ana ortağa satıp kaynakta yaratabilir.tarman ve ana ortak harici malda yok piyasada.dolar bazı nerdeyse 2008 yılındayız ben alır tutarım.
    kısmetse para kazanırız
    Katılıyorum bende aynı fikirdeyim

2.  Alıntı Originally Posted by kırmızı Yazıyı Oku
    şirket izahnamede ne demiş.ben kullanılmayan rüçhanları almayı taahüt etmiş.bunuda 1liradan yaparım diyor.kabaca bu ortalama 1.41 gibi rakamlara tekabül etmekte.lunar dostumuzda yazmış.bu durumda rüçhanda kullanılmayanı kapıp bsoke de satışta gelmiyor.kasaya para giriyor.borçlar azalıyor.kasım 2017 devreye girecek bir tesis söz konusu.birde enerji yatırımı var tamamı heslerden oluşan isterse ana ortağa satıp kaynakta yaratabilir.tarman ve ana ortak harici malda yok piyasada.dolar bazı nerdeyse 2008 yılındayız ben alır tutarım.
    kısmetse para kazanırız
    Kullanilmayan rüçhan kaldimiki şirketin elinde hisse çoğaldı 2020 yılı çok guzell bir yatırım aracı sabirrr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. batısökedeki durumun aynısını bolu cimentoda yaşadım
    bolu yatırım kararı alır almaz düşmeye başladı altı yıl
    bekledik derken akıl tutulması dediyimiz gezi olayları
    başladı ne isabet mallar toplandı yatırımlar bitti
    karlar temettüler verilmeye başlandı tabiki kendilerine
    ortada K Y yokken ha bide unutmayalım fiyatıda altı
    kat artmıştı işde borsa böyle birşey

4.  Alıntı Originally Posted by farukdemir Yazıyı Oku
    batısökedeki durumun aynısını bolu cimentoda yaşadım
    bolu yatırım kararı alır almaz düşmeye başladı altı yıl
    bekledik derken akıl tutulması dediyimiz gezi olayları
    başladı ne isabet mallar toplandı yatırımlar bitti
    karlar temettüler verilmeye başlandı tabiki kendilerine
    ortada K Y yokken ha bide unutmayalım fiyatıda altı
    kat artmıştı işde borsa böyle birşey
    Dedem dyo hisse 2024 yılında atlatacak koruyorlar..

5. Batısöke Çimento'nun Aydın'da Maden Ocakları (Kalker) ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi ile İlgili ÇED Olumlu" Kararı Verildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:

Aydın İli Söke, İlcesi Yamaç Mahallesi Mevkiindeki Batısöke Söke Çimento San. T.A.Ş. Tarafından Yapılması Planlanan Sicil 85022, 85030, 84647, 84041, 84044 Ruhsat Nolu Iı-A Grubu Maden Ocakları (Kalker) ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi ile İlgili Olarak Bakanlığımıza Sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu Tarafından İncelenmiş ve Değerlendirilmiştir. Proje ile İlgili Olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi Gereğince Bakanlığımızca "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" Kararı Verilmiş Olup; Aydın Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) Tarafından Kararın Halka Duyurulması Gerekmektedir. Ayrıca, Söz Konusu Projeye Ait Nihai ÇED Raporu ve Eklerinde Belirtilen Hususlar ile 2872 Sayılı Çevre Kanununa İstinaden Yürürlüğe Giren Yönetmeliklerin İlgili Hükümlerine Uyulması, Mer'i Mevzuat Uyarınca İlgili Kurum/Kuruluşlardan Gerekli İzinlerin Alınması ve ÇED Yönetmeliği Gereğince Yatırımın Başlangıç, İnşaat Dönemine İlişkin İzleme Raporlarının Bakanlığımıza, Projede Yapılacak Yönetmeliğe Tabi Değişikliklerin de Aydın Valiliklerine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) İletilmesi Gerekmektedir.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Batısöke Çimento'nun Aydın'da Maden Ocakları (Kalker) ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi ile İlgili ÇED Olumlu" Kararı Verildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:

Aydın İli Söke, İlcesi Yamaç Mahallesi Mevkiindeki Batısöke Söke Çimento San. T.A.Ş. Tarafından Yapılması Planlanan Sicil 85022, 85030, 84647, 84041, 84044 Ruhsat Nolu Iı-A Grubu Maden Ocakları (Kalker) ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi ile İlgili Olarak Bakanlığımıza Sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu Tarafından İncelenmiş ve Değerlendirilmiştir. Proje ile İlgili Olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi Gereğince Bakanlığımızca "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" Kararı Verilmiş Olup; Aydın Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) Tarafından Kararın Halka Duyurulması Gerekmektedir. Ayrıca, Söz Konusu Projeye Ait Nihai ÇED Raporu ve Eklerinde Belirtilen Hususlar ile 2872 Sayılı Çevre Kanununa İstinaden Yürürlüğe Giren Yönetmeliklerin İlgili Hükümlerine Uyulması, Mer'i Mevzuat Uyarınca İlgili Kurum/Kuruluşlardan Gerekli İzinlerin Alınması ve ÇED Yönetmeliği Gereğince Yatırımın Başlangıç, İnşaat Dönemine İlişkin İzleme Raporlarının Bakanlığımıza, Projede Yapılacak Yönetmeliğe Tabi Değişikliklerin de Aydın Valiliklerine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) İletilmesi Gerekmektedir.
    Bu haber iyi 0ldu 1.42 garanti

7. Daha kap a haber dusmemiş o yuzden fazla beklentiye girmemek lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by ULUBEY Yazıyı Oku
    Daha kap a haber dusmemiş o yuzden fazla beklentiye girmemek lazım.
    8.59 da düştü haner

Sayfa 97/336 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •