Sayfa 970/1003 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. GBC subat ayi dagilim tablosuna gore cuma gecesi ( - ) % 0,23 idi. Dolar kurundaki %1,69 artışa ragmen yine - getirmis. Buradan anliyorum ki subat ayi dagilim tablosu oldukca degismis durumda.

Ayrica GBC nin altin ve gumus ile ilgili beklentisi bu yuzden mi yuksek acaba ?

Alıntı Originally Posted by daroka Yazıyı Oku
    Sn DEniz43

Basel 3 kriterlerini uzun süredir araştırmakla beraber sizin görüşlerinizide çok merak ediyorum.. Buna istinaden Basel 3 kriterleri en son bildiğin kadarıyla 01.01.2023 yılına ertelenmiş bulunmakta, Lakin bankaların bazı rasyo ve teminat değerlerinin 28 haziran 2021 den itibaren değiştireceği yönünde bazı makaleler okudum..

https://www.investing.com/analysis/b...iend-200562335 bunun gibi...

burada anlatılan yada anlatılmak istenen basel 3 kriteleri gereği hazirandan itibaren bankalar değerli madenlerle alakalı türev ve benzeri kontratlar satarken kasalarındada ona istinaden 1 e 1 dayanak varlık yani altın ya da gümüş bulundurmak zorundalar..

türev kontratları fiziki altının 250 katına yakın şekilde işlem görüyor,

buna göre altın fiyatlarının hareketlerini nasıl bekleyebiliriz.. şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..

Saygılarımla...
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Önemli bir konuyu burada gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim.Ever,böyle bir takvim var ama çoğu kişi gibi ben de pandemi döneminde "nasılsa bankalar lobi yapar,tarih ertelenir" diye gündeme almadım.Ama takvim işlerse,o zaman tabii ki altının fiyatında, -şu anda olduğu gibi-,ABD 10 yıllık tahvil faizleri tek başına belirleyici olmaktan çıkar,altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş bekleyebiliriz.Ne kadar yükselebilir.ABD Jeolojik Araştırma Kurumu'na göre;Dünyada şu an itibariyle çıkarılmış bulunan 190 bin ton,yerin altında çıkarılmayı bekleyen de 50 bin ton civarında altın olduğu şeklinde.Bu rakamlar baz alınarak çeşitli projeksiyonlar yapılabilir.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Fiba emeklilik teki fonlara dikkatli bakınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    üstad yapıkredi alianz bireysel emeklilik hesabımı fiba emekliliğe geçirmeyi düşünüyorum sence akıllı bir eylem olabilirmi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    GBC subat ayi dagilim tablosuna gore cuma gecesi ( - ) % 0,23 idi. Dolar kurundaki %1,69 artışa ragmen yine - getirmis. Buradan anliyorum ki subat ayi dagilim tablosu oldukca degismis durumda.

Eğer böyle birşey gerçekleşirse yer yerinden oynar, altın fezaya çıkar herhalde ama başka hiçbir yerde böyle bir habere rastlamadım, çok ilginç...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    üstad yapıkredi alianz bireysel emeklilik hesabımı fiba emekliliğe geçirmeyi düşünüyorum sence akıllı bir eylem olabilirmi.
    eğer bes hesaplarımızdan tüm bes fonlarını alabilir olursak gerek kalmaz. Biraz beklenip düzenleme ne zaman hayata geçer bakılabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    GBC subat ayi dagilim tablosuna gore cuma gecesi ( - ) % 0,23 idi. Dolar kurundaki %1,69 artışa ragmen yine - getirmis. Buradan anliyorum ki subat ayi dagilim tablosu oldukca degismis durumda.

GBC bazen 2 gün sonra geliyor neden bilmiyorum. Bugün gümüş de prim yaptı. Bakalım nasıl olucak.

6.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    GBC bazen 2 gün sonra geliyor neden bilmiyorum. Bugün gümüş de prim yaptı. Bakalım nasıl olucak.
    Yurtici bankalari saat kacta kapaniyorsa yurtdisi verileri o saat baz alinarak hesaplaniyor.Tabii burada agirlikli ortalama gecerli. Saat 6 dan sonra altin %10 da yapsa GBC ye ertesi gun etki etmez.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    NNF de iyice cıvıttı kaç gündür...

15 Mart Pazartesi günü, kesin olmayan getiri oranımız:

NNF -0,72%
    Bist100 -0,12%
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. ufak meblağlarla biraz da deneme olsun diye nereden başlamak lazım bu fon işlerine sizce?

Sayfa 970/1003 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •