Sayfa 970/1002 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Olumsuz bir rapor mu
    görmedim
    EREGL için önerimizi çarpanlardaki sınırlı iskonto ve %9 olan sınırlı fiyat artış potansiyelinden dolayı AL'dan TUT'a indiriyoruz. EREGL, 2022T 3.2x FD/FAVÖK ve 5.3x F/K çarpanlarına kıyasla uluslararası emsallerine kıyasla sırasıyla %17 ve %2 iskontoyla işlem görüyor. (2022 yılı için %12 temettü verimi bekliyoruz.)
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dün- bugün aracı kurumlar teminatlar üstündeki kısıtlamaları kaldırdı, bissürü teminat açığa çıktı, yani kullanılabilir hale geldi..
    piyasada shortçu eksikliği hissediliyor, eskiden bu forumda -ordan short, burdan short diye yazan çok olurdu, hepsinin köküne kibrit suyu döktüler.. iyi mi oldu ? tabii ki hayır, bak işte yeterli shortçu yok diye yukarı gitmiyor babalar

yine de ben bugün giderek terbiyesizleşen tempoda alış bekliyorum

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    piyasada shortçu eksikliği hissediliyor, eskiden bu forumda -ordan short, burdan short diye yazan çok olurdu, hepsinin köküne kibrit suyu döktüler.. iyi mi oldu ? tabii ki hayır, bak işte yeterli shortçu yok diye yukarı gitmiyor babalar

yine de ben bugün giderek terbiyesizleşen tempoda alış bekliyorum
    Daha ne gitsin..
    2400 den 1700 lere oradan 2100 lere gerisin geri geldi 1 ayda..
    Duracak gibi de bir hali yok..

Gün içi EREGL yi oyuna alırsa dediğin gibi olur..
    Gün sonu 2.5 3+ ya yakın geliriz..

şort için ereğliye guvenmeyin en kolay çizilebilcek kağıttır..bi bakmıssın seans sonu yuzde 5 artı yapmış...

5. Piyasa bir doygunluk noktasına doğru gidiyor ama.. Şort poz değil de spottan azaltma yapılır mı acaba?!

Önceki hafta az kaldıraçla kısa poz alayım dedim yedim kafama beş bin puanı!

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    KRDMD 2400 XU100 deki zirvesini geçti..
    EREGL ve KRDMD de biraz dinlenme olabilir normal..
    Ağırlığı da fazla olduğundan dengelemek için 5 tane kağıda birden dalıyor..
    HALKB zaten cepte bugün..
    Yanında TUPRS TCELL ve BIM..

Biraz ASELS SAHOL ve KCHOL..

Petkm lastik gıcırdatıyor..
    Çok hızlı bir şekilde dalmalarını ve eski zirvelerine gelmesini bekliyorum..
    Keza TUPRS içinde geçerli bu..

THY için o mikron bu mikron falan hikaye..Minik düzeltmeler daha hızlı fışkırtma için bahane olur ancak..
    1 tl düştü 3 tl fışkırdı..
    5 tl düşerse 15 tl fışkırır ....gibi..
    Ereğli hariç diğerleri ok.
    Ereğli pek katılmadı son yükselişe
    belki finale yakın devreye girecek

7. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Hafta sonu İngiliz kanallarında, İngiliz siyasetçiler, son yılların en büyük savaşı geliyor
    2-3 güne Rusya-Ukrayna savaşı başlıyacak diye
    Bangır bangır yayın yapıyorlardı
    2 ülkede de yıllardır bu savaşa hazırlanıyor
    İnsani olarak çok vahim, yine belki de onbilerce yüzbinlerce masum insan ölecek
    İnsanlık tarihinin, kapitalist vahşi sistemin bir gerçeği savaş, maalesef
    İngiliz tv ler kolpa yapmıyorsa, son yılların en büyük savaşı dibimizde başlayacaksa
    Borsanın çıkışı tuzak mı ?demeden alamıyor insan
    Eskiden borsa göçerdi, Aselsan bu tip durumlarda yürür giderdi
    Neyse, umarım savaş falan çıkmaz. Çıkarsa da 2 büyük ithalat(buğday) yaptığımız, 2 büyük ihracat yaptığımız ülkenin savaşı, en çok ta bizi etkiler
    Yatırım Tavsiyesi Değildir
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.

Sayfa 970/1002 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •