Sayfa 971/1006 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 1 gecede herseyi heba etmek tam da buna denir hani kac defa ingiltereye gonderildi simsek olmadı beraber gittiler konustular ikna ettiler ...simdi herseyi silbastan geriye alıyorsun valla ilginc ..ne yapılacakta artık yabancı ulkeye cekilecek cok zor bir olay bu...petrol falan bulması lazım ulkenin artık ..boyle dolara mudahale ile nereye kadar ..mb rezervlerini guclendirecegiz deniliyor 2 yıldır ama geldigi yer belli 135 milyar dolarlar civarından altın dahil 105 miyar dolara inmissin .

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ozaman yabancı hiç gelmez..dış borcu ceviremessin ...default olursun.yapamazlar heralde.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    75 milyar dolar brut rezerv net rezerv 25 milyar dolar olmalı...hesaba gore aylık ithalat 20 milyar dolar desen brutten alsan 3 ay netten alsan 1 aylık ithalat parası ..dth nasıl olacak o is vatandas artık bozmuyor zorla mı bozdurulacak ne yapacak ..onun fısılıtıs bile zaten doları 6 yapar vatandas ceker yastık altına gecer .
    Elde avuçta kalmayınca dth lara göz dikilebilir mi? Yasama, yargı, yürütme artık tek elden götürülüyor. Kararı alınır, uygulanır. Banka dth larından para çekimi yasaklanabilir mi? "Yasaklandı" dense kim ne diyebilir?

Aklıma gelen deli sorular...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. yabancılar piyasa da trade ediyorlardı Türk varlıkları ile

şimdi kol kesip bye bye diyecekler sanırım.

bu yapıya da biraz zor gelirler
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. valla onu bunu bilmemde buyuk kaynak bulunmazsa yada petrol cıkmazsa yavastan arjantin venezuella yoluna dogru gidiliyor durum bu ..bu hafta cuma mb rezerv acıklayınca nereye inmis ogreniriz birde fitch kararı var not dusmezse sasmak lazım artık .asıl dolar yukselisi oyle baslayabilir simdi mb har vurup harman savuruyor rezerv eridikce dolar kac olur onu artık kimse bilemez .

5. yabancı sermayelerinin,
    hedge fonlarınının
    finansal yatırım yaptığı kaç adet başkanlık sistemi ile yönetilen ülke vardır acaba
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dun gece erken yattim.
    Sabah tum basligi bir okudum.
    Sizlere arada bir yaziyorum, tekrar yazma gereksinimi duydum.
    Temel olarak surada hata yapiyorsunuz
    Haberlerden bagimsiz dusunmek lazim. Islem yapilacak, para kazanilacak bir piyasa varsa ki hala var, kimsenin umurunda olmaz kimin baskan kimin bakan oldugu.. alir kazanci yer adam citir citir yurtdisinda.
    Sizler de bu sekilde dusunmeye bir an once alistirmalisiniz kendinizi.. bunun ilk asamasi bencillesip vicdaninizi koreltmeniz sonraki asama ise ruhunuzu satmaktir.
    Bu asamadan sonra artik azap cekmeyeceksiniz, cok mutlu ve huzurlu olacaksiniz.
    Sizler ki az cok birikimi olanlarsiniz.
    Bir sekilde paradan para kazanirsiniz.
    Son gunlerdeki hareketi ise haberlerden bagimsiz dusunurseniz her seyin yerine cuk diye oturdugunu goreceksiniz.
    Endeksi aldilar 92-93K dan 100K ya tasidilar..
    Dolar tam da 50 gunluk EMA'dan bir sicrama yapti.
    Gordugu nokta en yuksek 4.7486, muhtemelen gece gormustur. Su anda ise 4.67 Gece gorulen bu tepe bir onceki tepenin biraz altinda. Her tepe biraz daha asagida olusmaya basladi.
    Dolar bence 4.77 yi gecemez, yanilabilrim tabii ama simdilik gecemez.
    Siz haberleri yorumlamayi birakin bu hareketlere odaklanin.
    Para kazanmaya bakin.
    Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 10-07-2018 saat: 09:09.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. aksam tv internet yarın gazete baslıkları soyle olmalı: '' piyasalar yeni kabineyi olumlu karsıladı dolar cakıldı '' ..

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun gece erken yattim.
    Sabah tum basligi bir okudum.
    Sizelere arada bir yaziyorum, tekrar yazma gereksinimi duydum.
    Temel olarak surada hata yapiyorsunuz
    Haberlerden bagimsiz dusunmek lazim. Islem yapilacak, para kazanilacak bir piyasa varsa ki hala var, kimsenin umurunda olmaz kimin baskan kimin bakan oldugu.. alir kazanci yer adam citir citir yurtdisinda.
    Sizler de bu sekilde dusunmeye bir an once alistirmalisiniz kendinizi.. bunun ilk asamasi bencillesip vicdaninizi koreltmeniz sonraki asama ise ruhunuzu satmaktir.
    Bu asamadan sonra artik azap cekmeyeceksiniz, cok mutlu ve huzurlu olacaksiniz.
    Sizler ki az cok birikimi olanlarsiniz.
    Bir sekilde paradan para kazanirsiniz.
    Son gunlerdeki hareketi ise haberlerden bagimsiz dusunurseniz her seyin yerine cuk diye oturdugunu goreceksiniz.
    Endeksi aldilar 92-93K dan 100K ya tasidilar..
    Dolar tam da 50 gunluk EMA'dan bir sicrama yapti.
    Gordugu nokta en yuksek 4.7486, muhtemelen gece gormustur. Su anda ise 4.67 Gece gorulen bu tepe bir onceki tepenin biraz altinda. Her tepe biraz daha asagida olusmaya basladi.
    Dolar bence 4.77 yi gecemez, yanilabilrim tabii ama simdilik gecemez.
    Siz haberleri yorumlamayi birakin bu hareketlere odaklanin.
    Para kazanmaya bakin.
    Syg,
    mudale olmasa 4.80 di su an ve hala mb toplanstısından faiz artısı gelir diye bekliyor yabancı ya gelmezse ? enflasyon olmus 15.40 mb faizi 17.75 yani yuvarlak hesap 2 puan reel faiz .yabancı +4-5 reel faiz istemistir hep ..yaz ayındayız biraz turzm isci doviz akısı da var .bunun ekim den itibaren gidisatı nolur kaynak bulunmazsa ? hep gunluk bakıyoruz cogu zaman mb bile gunluk bakıyor dovize mudahae ederek orta uzun vade ?

Sayfa 971/1006 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •