Aynen öyle olmuştu.
Ne ekonomik veri vardı ortada.
Avrupa Birliği gazı.
Ve sabit dolar vardı..
Şu andaki kkm ye biraz benziyor.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle olmuştu.
Ne ekonomik veri vardı ortada.
Avrupa Birliği gazı.
Ve sabit dolar vardı..
Şu andaki kkm ye biraz benziyor.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hayatta kendinden emin olmak,bilmesen bile açık vermemek gibi kodlarla büyütüldük.
Ama bu borsada sadece felaket getirir.2.10 dolardan satarsın...2.50 dolar bile olur.
Agustos gibi endeksin yattığı ayda bankacılıkta %200 ralliyi kim bilebildi.Hele ki gurup hareketiyle istenen yöne giden BIST100 DE.
Borsada hiç bir konuda ,sen yanlışsın,diyemem.Ama bana göre bu daha doğrudur,derim.
Bazen de karı alıp çekilmek lazım..istediği yere gitsin.Okyanusta her zaman balık var.yeter ki oltanı(sermaye) kaybetme.
O gunler daha sertti . Cunku tahtalar bostu . Hala enflasyon rallisi baslamadi diyen var . Cogu bist 30 hissesi 2 yilda 10 kat yapti . Yanlar zaten 50 100 kat giden oldu . Tabi ki gitmeyende oldu ama az .
Herkes bedava para kazanma pesinde . Ve hala bilmem kacyuzbin takipcili dayilar enflasyon rallisi bekliyor .
Adamlar şakır şakır para dağıtıyor siz hala isim arıyorsunuz ne rallisi olursa olsun TESTİYİ doldurun.
kazandığınız para sizin sağ cebinizden çıkan para rahat olun![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Altı boş . Yabanci olmadigi yerde bu iş yurumez . Zaten not itibari ile yuksek spekulatif ulke konumundayiz .
Bu hareketlerde normal .
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, seneler geçse de yıllar geçsede borsada fırsatlar hiç bitmez... Çünkü burda hergün para dağıtıyorlar
Suyun içinde 50 tale olucak hisseler mevcut daha![]()
Hamdım Piştim Yandım
piyasa değerine göre Türkiyenin en büyük 15 şirketi...
yalnız dikkatinizi çekerim borsadaki piyasa değerine göre en büyükler gerçeğe göre değil...
hangisi pahalı hangisi ucuz esas faaliyet karı piyasa değeri bölümü son sütünda...
en pahalısıda hekts gözüküyor...
şimdi bulut gelecek ugrasmayın benim bademciklerimle diyecek...
sadece tespit belki bir gün 500 milyar piyasa değerine ulaşır...
bilemeyiz bu short sevdalıları oldukca yukarı sürecek...
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri