Sayfa 971/1009 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    az önce soracaktım 3 haneli büyüme nedir ben mi bilmiyorum yada yanlış mı anladım diye
    Ben de katkıda bulunmuşum tuik'e..suyundan da koymuşum
    pardon

2. 5 tepede bankalarla faiz pazarlığı başladı,TL faizler düşürülecek. sıkıysa düşürmesinler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Nijerya hükümeti, Fethullah Gülen Cemaati ile bağlantılı olduğu iddia edilen yaklaşık 1000 kadar kişiyi Türkiye'ye iade edecekleri yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı ve iade talebini kabul etmediklerini söyledi.

http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41726651

Eyyyy Nijeryaaa...

4. https://mehmethabibekmekci.com
    dolarda düşüş kaçınılmaz, Tarsusta devam eden gizemli kazıdan sızıntı geldi. Hz. Musa'nin sandukasi bulunmuş. 😂. 3.80'e 5 kala..

ING: Taylor'ın (Fed) göreve gelmesi TL için ciddi ölçüde negatif olabilir

25 Ekim 2017 Çarşamba, 12:18

Bloomberg anketine katılan analistlerin tamamı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faizlerde değişikliğe gitmemesini bekliyor.

ING'ye göre TCMB'nin Perşembe günkü para politikası toplantısından böyle bir sonuç çıkması Türk Lirası'nı destekler. Bununla birlikte bankaya göre Dolar/TL 'deki fiyat hareketinin önemli kısmı Avrupa Merkez Bankası (AMB) ve Fed'in Başkanlık koltuğuna ilişkin yapılacak açıklama tarafından belirlenebilir.

AMB'den çıkabilecek daha az güvercin olacak bir tapering ve daha yüksek faizlerin lirayı zayıflatabileceğinin altını çizen bankaya göre John Taylor'ın göreve gelmesi TL için ciddi ölçüde negatif olabilir; Jerome Powell'ın seçilmesi durumunda ise TL dahil gelişen piyasa paraları yükselebilir.
    Bize komplo mu kuruyorlar..

6. Burger'de, hoşgeldin ve çokoturdun usd'a yeni oran bilgisi var mı? paylaşırsa sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    5 tepede bankalarla faiz pazarlığı başladı,TL faizler düşürülecek. sıkıysa düşürmesinler.
    Kaynaklar: Erdoğan kamu bankalarına "faizleri indirin" dedi

Konuyla alakalı kaynaklar, Erdoğan'ın kamu bankalarıyla Salı günü faizler üzerine görüştüğünü bildirdi.

Erdoğan'ın kamu bankalarına, "faizleri indirin" ve "faiz yarışına girmeyin" dediği belirtildi.

Toplantının özel olması sebebiyle isim vermek istemeyen dört kaynak, kamu bankalarıyla yapılan toplantıya, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TCMB Başkanı Murat Çetinkaya ve Ziraat Bank, Halkbank ve Vakıfbank'tan yöneticilerin de katıldığını belirtti.

Bunun yanı sıra, Erdoğan'ın kamu bankalarından büyümeyi desteklemelerini istediği belirtildi.
    Bloomberg

8.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Kaynaklar: Erdoğan kamu bankalarına "faizleri indirin" dedi

Konuyla alakalı kaynaklar, Erdoğan'ın kamu bankalarıyla Salı günü faizler üzerine görüştüğünü bildirdi.

Erdoğan'ın kamu bankalarına, "faizleri indirin" ve "faiz yarışına girmeyin" dediği belirtildi.

Toplantının özel olması sebebiyle isim vermek istemeyen dört kaynak, kamu bankalarıyla yapılan toplantıya, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TCMB Başkanı Murat Çetinkaya ve Ziraat Bank, Halkbank ve Vakıfbank'tan yöneticilerin de katıldığını belirtti.

Bunun yanı sıra, Erdoğan'ın kamu bankalarından büyümeyi desteklemelerini istediği belirtildi.
    Bloomberg
    Murat artık laf dinleyip faiz düşürse kendisi için iyi olacak.

Sayfa 971/1009 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •