Sayfa 972/1006 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 24 -25 faize sevinç çığlığı atacak mevduatçı arkadaşlar,

yabancı finans kuruluşu raporlarında %37 ile %39 arasında enflasyon öngörülüyor...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    24 -25 faize sevinç çığlığı atacak mevduatçı arkadaşlar,

yabancı finans kuruluşu raporlarında %37 ile %39 arasında enflasyon öngörülüyor...
    Faizler, dolar ya da borsa gibi hızlı artıp düşmez...

12-18 ay içinde %27 civarı, 30-36 ay içinde %35-40 faiz temel ve teknik olarak mümkün görünüyor...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun gece erken yattim.
    Sabah tum basligi bir okudum.
    Sizlere arada bir yaziyorum, tekrar yazma gereksinimi duydum.
    Temel olarak surada hata yapiyorsunuz
    Haberlerden bagimsiz dusunmek lazim. Islem yapilacak, para kazanilacak bir piyasa varsa ki hala var, kimsenin umurunda olmaz kimin baskan kimin bakan oldugu.. alir kazanci yer adam citir citir yurtdisinda.
    Sizler de bu sekilde dusunmeye bir an once alistirmalisiniz kendinizi.. bunun ilk asamasi bencillesip vicdaninizi koreltmeniz sonraki asama ise ruhunuzu satmaktir.
    Bu asamadan sonra artik azap cekmeyeceksiniz, cok mutlu ve huzurlu olacaksiniz.
    Sizler ki az cok birikimi olanlarsiniz.
    Bir sekilde paradan para kazanirsiniz.
    Son gunlerdeki hareketi ise haberlerden bagimsiz dusunurseniz her seyin yerine cuk diye oturdugunu goreceksiniz.
    Endeksi aldilar 92-93K dan 100K ya tasidilar..
    Dolar tam da 50 gunluk EMA'dan bir sicrama yapti.
    Gordugu nokta en yuksek 4.7486, muhtemelen gece gormustur. Su anda ise 4.67 Gece gorulen bu tepe bir onceki tepenin biraz altinda. Her tepe biraz daha asagida olusmaya basladi.
    Dolar bence 4.77 yi gecemez, yanilabilrim tabii ama simdilik gecemez.
    Siz haberleri yorumlamayi birakin bu hareketlere odaklanin.
    Para kazanmaya bakin.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Guclu bir kabine gelse ne olacakti ki?
    Bu sefer de diyeceklerdi beklenti bitti, kar realizasyonu oldu.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

Bu konuya benzer bir kaç ay önce prof steve hanke isimli şahıs reel olarak Türkiye enflasyonunu %38 ölçüyorum.
    bu enflasyon ile olması gereken faizlerinde %38-40 olması lazım gibi bir yorum yapmıştı.
    yok lan o kadar olurmau falan demiştim kiiiiii
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

doların 1 sene içinde yüzde 40 artacağını düşünen varsa dolara geçebilir ! Yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Faizler, dolar ya da borsa gibi hızlı artıp düşmez...

12-18 ay içinde %27 civarı, 30-36 ay içinde %35-40 faiz temel ve teknik olarak mümkün görünüyor...
    37-39 enflasyon bu yıl için öngörülen

faizin yükselmesini 36 ay kimse beklemez
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. halkın enflasyonu %40-50 zaten birde bir laf vardır geliri olmayan adamın enflasyonu %100 dir diye...hangi avm ye markete giderseniz gidin gıda giyim esya vs herseyde gecen yıla gore minumum %30 la 100 arası zaten artıs var ....o dedeginiz rakamlara gore doların 12 tl olması lazım ..resmi enflasyona gore tuik ve mb hesabına gore doların her %10 luk artısı enflasyonu 1.5 artırıyor .( a dan zye herseye %15-20 zam olrak yansıyor ama tuik e gore 1.5 artırıyor ) ....mudahale ile doları bastılar asagıya kar ettirmediler bankacılara ...aksam haberlerinde kabine olumlu karsılandı derler artık o kesin

Sayfa 972/1006 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •