Sayfa 972/1027 İlkİlk ... 4728729229629709719729739749821022 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İstikrar geldi diye dolar satmışlar hımmm...
    Son 16 yıldır zaten istikrar yok muydu? Dolar sanki istikrarsızlıktan yükselmiş gibi....

Bu iş sürekli aynı adamın iktidara gelmesiyle çözülseydi...Venezuelada da istikrar var Sürekli Maduro seçiliyor ekonomisi malumunuz....

Her satanın karşısında bir de alan var. Bakalım kim haklı çıkacak

2. 4,55 altına çekmeye bir türlü gönülleri razı olmuyor gibi.

3. İstikrar ne zaman güzel? Eğer Tüm dünyayla barışık, yabancı yatırımcıyı kendi ülkesine getirmeyi başarabilen, Yurt dışına mal satmayı ve üretimi destekleyen bir lideriniz varsa güzel.

Yoksa Uçan kuşla bile kavga eden, Bırakın yabancı sermayeyi ülkeye sokmayı üstüne üstlük olanı da kaçıran adamı sürekli seçerseniz işte istikrar o zaman tersine etki yapar.

Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak? Dolar alanı mı Yoksa Dolarını satanı mı? İzleyelim görelim
    Son düzenleme : vivatrader; 29-06-2018 saat: 11:07.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    tamam anladım istikrar geldi dolarlar satıldı ama liralarını faizede yatıramazlar çünkü faiz bütün kötülüklerin anası ee napıcaklar betonmu alıcaklar biz kemirgende değiliz.

5.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Peki babalar olası bir krizde bundan en az etkilenecek BIST şirketleri hangileri sizce?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse senedi olarak söylüyorsan 2 büyük krizde borsada trader olan biri olarak söylüyorum Özellikle küresel krizde düşmeyen bir tane bile hisse senedi olmaz misal bim hissesi bile 2008 krizinde %65-70 civarında düşmüştü. Krizde sürü psikolojisi etkili olur en değerli şirketin hissesi bile en az %50 değer kaybeder. Tabi küresel krizden bahsediyorum.

6. Tezim şu arkadaşlar, şirketlerin bilançoları bugünkü dolar kapanış kurunu baz alacak 2. çeyrekte. Yani bugünde verebildikleri kadar aşağı verecekler. Pazartesinden itibaren tekrar yukarı hareket başlar. Çünkü haziaran ayı eflasyonu açıklanacak.

7. Misal 2008 krizinde bankalar rekor kar yapıyordu ama hisseleri %60 civarında değer yitirmişti.
    Aman efendim XYZ sektör/şirket çok karlı, o yüzden XYZ hissesini alayım krizde de olsa kar ederim diyen varsa genellikle avucunu yalar.

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Hisse senedi olarak söylüyorsan 2 büyük krizde borsada trader olan biri olarak söylüyorum Özellikle küresel krizde düşmeyen bir tane bile hisse senedi olmaz misal bim hissesi bile 2008 krizinde %65-70 civarında düşmüştü. Krizde sürü psikolojisi etkili olur en değerli şirketin hissesi bile en az %50 değer kaybeder. Tabi küresel krizden bahsediyorum.
    Benimde dusuncem sizinle aynı doğrultuda.

Aşağı yukarı hepsi düşer .

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 972/1027 İlkİlk ... 4728729229629709719729739749821022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •