Sayfa 972/1001 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Fiyat 1,967918
    Mps tablodan fazla geldi
    Tcd de oyleyse.yandik

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % -1.75
    Tca % +0.78
    Zpf % +0.54
    Zpf dolarin 2-3 gundur olan hareketlerine gore az getirmis yine de. Bakalim yarin aksam nasil olacak. Bu arada borsaya akin eden kucuk yatirimci bayrami elinde nakitle gecirmek istemez mi ? Bugunku satislarin bir kismi bu yuzden olabilir. Ben kendi adima bu sekilde dusundum elimdeki tum fonlara dun satis verdim. Elimde iki fon kaldi biri afa digeri ise tau. Afa hesaba bayramdan sonra gelecegi icin dun satis veremedim. Tau da ise 98 gun once almama ragmen hala zarardayim o yuzden satamadim.

3. Xu100 * günlük göstergeler satta. 20 günlük ortalama 1170, 50 günlük: 1130, 100 günlük:1095, 200 günlük 1069.

Dolarda göstergeler pozitifte. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Moralini bozma sevgili hocam, toparlanmasıda genelde hızlı olur bu fonun. Önemli olan endeksin daha fazla aşağıya salmaması.
    Teşekkür ederim YTA hocam, maalesef uzun vadeci olduk bı fonda. Olan da kurban parasına oldu, artık bu yıl kurban kesmeyiz [emoji1]

5. Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ediyor

Sebep bu olabilir mi? Sadece yabancı diye belirtmemiş.

6.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % -1.75
    Tca % +0.78
    Zpf % +0.54
    TCA neden bu kadar az kar yazdı. Altın %2’nin üstünde yükseldi bugün

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Zpf dolarin 2-3 gundur olan hareketlerine gore az getirmis yine de. Bakalim yarin aksam nasil olacak. Bu arada borsaya akin eden kucuk yatirimci bayrami elinde nakitle gecirmek istemez mi ? Bugunku satislarin bir kismi bu yuzden olabilir. Ben kendi adima bu sekilde dusundum elimdeki tum fonlara dun satis verdim. Elimde iki fon kaldi biri afa digeri ise tau. Afa hesaba bayramdan sonra gelecegi icin dun satis veremedim. Tau da ise 98 gun once almama ragmen hala zarardayim o yuzden satamadim.
    Sayın Black Mirror, neden TAU aldınız acaba? Şu ana kadar gördüğüm en kötü fonlardan birisi olur kendisi

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    TCA neden bu kadar az kar yazdı. Altın %2’nin üstünde yükseldi bugün
    Altın BİST işlemlerinde düştü bugün. Fonun değeri dolardan arttı.

Sayfa 972/1001 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •