Sayfa 972/993 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Heval saçmaladın. Isbank ve iştiraklerinde çalışan çok arkadasım var hepsi de hakkıyla girdi.

2. Sn Nebati yi dinliyorum, kafam çok karışık

Petrol arttığı için böyle oldu cari açık 100 milyar dolara gidiyor, petrol 40 dolar olsaydı 40 milyar dolar olacaktı, petrolü saymazsak açığımız yok dedi...

Enflasyon arttığı için dolar arttı diyor, yaw enflasyonu arttıran kim?

Net hata noksan sağolsun, bu sayede cari açığı azaltıyoruz dedi...

Yalnız gözlerinin içi eskisi gibi gülmüyor, sorumluluğun ağırlığı çökmüş galiba biraz üzerine...bi de cümle kurmakta çok mu zorlanıyor bana mı öyle geldi..Cari derken kısa kısa söylüyor, arapça kökenli malum caaari diye okunur.

TUİK çok şeffaf dedi...yaw detayların açıklanması kaldırıldı, nasıl şeffaf..

Petrol %40 arttı diye ABD de enflasyon %40 mı, dolayısıyla bizde gıda %100 arttı diye enflasyon da o kadar arttı denemeze bağlamaya çalışıyor, giyim, çocuk giyim, kira, et süt yumurta yağ şekerde esas alınan fiyat? Yayınlanmadığı için göremiyoruz artık. Yaw...

Neyse....bu dosyayı da rafa kaldırıyorum

3. Ben ingilizce sınavını geçmemiştim, acaip zor bir sınav yaparlardı..

4. Petrol...bi daha yukarı dönerse zorlanırız, direk yıkılırsa bi şansımız olabilir bu açıklamalar doğrultusunda...ikisi de şu an mümkün, dalgalar biraz daha gelişirse belli eder kendini YTD

5. Genc Harbokuluna girecek sorulari veriyor, Harb akademilerine girecek, sorulari veriyor, Kurmay Albay oldu, general olacak, onu da yapiyor.
    Bu sure kac senedir bilirmisiniz ?

En az 20 sene.

Siz bu KPSS sinavi duzelir filan diye dusunuyorsaniz, yaniliyorsunuz.

Secimde hile, sinavda hile, ekonomide hile, TUIK'te hile.

Hangi birini duzelteceksin ?

Adam her yerde uc kagit duzenini kurmus.

Bu kadar zeka bu milletin soyulmasi icin ugrasiyor, eger bu milletin iyiligi icin ugrassaydi, o zeka bu kadar yorulmazdi.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Petrol...bi daha yukarı dönerse zorlanırız, direk yıkılırsa bi şansımız olabilir bu açıklamalar doğrultusunda...ikisi de şu an mümkün, dalgalar biraz daha gelişirse belli eder kendini YTD
    4h1h uyumsuzluk kaynıyor
    Tatbikat! Öncesi şelale..

Yarın bir bacak daha yaparsa longlarım...
    EV satamazlar... O 300k+ çektikleri lityum elde kalır
    Memento mori

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. https://onlinepoll.me/poll/vote/onum...truman-hangisi

(Forum katılımcılarına yönelik yapılan) Önümüzdeki dönem için iyi finansal entrüman hangisi anketi.

Katılım sağlar mısınız?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 972/993 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •